RES Automation Beheerder

Opdrachtgever
Your Professionals BV
Geplaatst op
04-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
75
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
493
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Voor een zeer mooie klant in Amsterdam ben ik momenteel op korte termijn op zoek naar een Systeembeheerder met ruime RES Automation Manager en Workspace Manager ervaring.

De organisatie

Binnen de organisatie, een internationaal trustbedrijf werken 70 IT professionals verdeeld over een aantal afdelingen. De IT binnen deze organisatie is zeer vooruitstrevend en de plannen die zij hebben zijn erg ambitieus. Belangrijke speerpunten binnen de organisatie zijn: Ambitieus, klant- en servicegericht, vooruitstrevend, communicatief vaardig en leergierig. Daarnaast zoeken zij iemand met passie voor het vak, maar vooral voor de organisatie, waarbij het spreken van de Engelse taal en het proactief meedenken erg belangrijk zijn.

De functie

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van RES Workspace en RES Automation Manager. Hierbij is het belangrijk dat jij over enige ervaring beschikt van packaging, maar ook met het uitrollen van VDI werkplekken.

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie zal ingevuld worden voor ongeveer drie á vier maanden. Het gaat om een afwisselende functie in een technisch interessante omgeving, waar ICT belangrijk is voor de business. Er vindt veel vernieuwing plaats en daarnaast is betrouwbaarheid en continuïteit van groot belang. Je werkt samen met gedreven collega’s in een team, waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  04-03-2016 12:10
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-03-2016 17:18
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-03-2016 11:53
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten