Communicatieadviseur

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
03-03-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Hoogeveen
Reacties
3
Bekeken
577
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Bedankt voor je sollicitatie. Op dit moment is de opdracht ingevuld.

Met vriendelijke groet,

Marieke Vermaat


Omschrijving

Je bent een stevige adviseur en sparringpartner voor het bestuur en medewerkers van de samenwerkingsorganisatie. Je geeft strategische advies aan jouw opdrachtgevers en adviseert, profileert en ondersteunt het college en individuele collegeleden.
Je weet wat er speelt in de samenleving en kunt dit verbinden met het werk van onze gemeenten en bent in staat een vertaalslag te maken naar concrete communicatiedoelen. De omgeving waarin het team communicatie opereert is complex en vraagt om iemand met een brede horizon die initiatief neemt, kan verbinden en in staat is om over het eigen vakgebied heen te kijken. Je werkt samen met gesprekspartners binnen en buiten de Samenwerkingsorganisatie en bent vanzelfsprekend een klankbord voor collega's en externe partijen.

Je hebt een HBO-communicatie achtergrond. Je hebt ervaring als communicatieadviseur. Je beweegt je gemakkelijk in een politiek bestuurlijke omgeving en beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je laat zien dat je overtuigingskracht hebt en je weet op het juiste moment mee te bewegen. Je bent initiatiefrijk en resultaatgericht en betrekt de actualiteit op je werk en adviezen. Een ‘24/7’ mentaliteit helpt je in het maken van aansluiting op de dynamiek in het werkveld.

Het is een opdracht voor 30 uur in de week voor ongeveer 2 maanden. Startdatum zo snel mogelijk. De organisatie is op zoek naar een kandidaat voor deze vaste positie. Tot die tijd willen zij graag een interimmer die ervoor zorgt dat het werk doorgaat.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  04-03-2016 09:51
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-03-2016 14:19
  Plaats
  Vlagtwedde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-03-2016 11:49
  Plaats
  amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten