Projectleider senior

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
03-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
2
Bekeken
1583
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1470

Omschrijving

Voor een gemeente in de randstad zijn wij op zoek naar een Senior Projectleider nieuwe producten, met gedegen kennis van implementatie van nieuwe producten in bestaande dienstverlening die de eisen en wensen van stakeholders gaat Inventariseren en de klantcontactstrategie van nieuwe producten gaat opstellen.
Dienstverlening bestaat uit de afdelingen loketten, Onderzoek & Ontwikkeling, het Contactcenter, Online en Operations Support. De nieuwe dienstverlening van de gemeente wil een voorloper zijn in de ontwikkeling en vernieuwing van de dienstverlening in Nederland. De gemeente neemt de dienstverlening aan de burgers en ondernemers uiterst serieus. Dat blijkt ook uit de wijze waarop de gemeente de dienstverlening organiseert: één organisatie Dienstverlening voor één beleid vanuit één sturing. Dit vraagt om een organisatie met medewerkers die zowel wat betreft takenpakket als standplaats flexibel zijn. Of een inwoner nu telefonisch, online of aan de balie met de gemeente contact heeft, de vorm, inhoud en bejegening is gelijk.

Taken

Advies over en begeleiding bij de implementatie van nieuwe producten in bestaande dienstverlening waaronder het call center, de loketten, de website en social media

Implementatie van verbeterloops en borging in de organisatie.

Vereisten

Een afgeronde universitaire opleiding

Minimaal 10 jaar aantoonbare kennis en projectmanagement ervaring op het gebied van klantprocesmanagement en implementatie van klantcontactstrategieën in hoog volume klantcontactorganisaties

Kennis en ervaring opgedaan binnen de G4

Kan op zowel operationeel, management en directie niveau schakelen

 

Competenties

Samenwerken

Klantgerichtheid

Analytisch vermogen

Omgevingsbewustzijn

Relatiebeheer

Resultaatgerichtheid

Overtuigingskracht

Pragmatisch

Self starter van begin tot eind

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  04-03-2016 09:12
  Plaats
  Culemborg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-03-2016 17:32
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten