Docent Criminologie

Opdrachtgever
De Ondernemersschool
Geplaatst op
07-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten

Omschrijving

Thuiscursus.nl onderdeel van NHBO zoekt Freelance docenten!

Thuiscursus.nl is al jaren een toonaangevend instituut voor opleidingen via afstandsonderwijs. Elk jaar schrijven duizenden studenten zich in om een van onze opleidingen te volgen. Ons aanbod strekt zich uit van managementopleidingen tot rasechte vakopleidingen, zoals bijvoorbeeld bakker, schilder of zelfs juwelenontwerper. Neem zeker een kijkje op onze website www.NHBO.nl/

Concreet zijn wij op zoek naar een docent die op basis van zijn/haar praktijkervaring een cursus wil schrijven die onze studenten voorbereidt op het uitoefenen van dit beroep. De cursusinhoud bepalen we in onderling overleg. Gezien je als vakspecialist het best op de hoogte bent van de belangrijkste knowhow en skills doe je hiervoor zelf de eerste aanzet. Belangrijk bij het schrijven van het materiaal is dat het geschikt is voor een breed doelpubliek; we gaan er namelijk van uit dat iedereen ongeacht vooropleiding of leeftijd een opleiding aan De Ondernemersschool kan volgen. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan dat je als docent jouw praktijkervaring verwerkt; dit aan de hand van cases en praktijkvoorbeelden. Verder zorg je ook voor voldoende oefenmateriaal in de cursus, dit kunnen MC-vragen, open vragen of cases zijn.

Naast het ontwikkelen van het lesmateriaal ben je als docent ook verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze studenten tijdens hun opleiding. Concreet betekent dit dat studenten jou vragen kunnen stellen en hun taken indienen waarop je feedback geeft. Dit alles gaat via ons via het online platform. We verwachten dat onze student binnen 48 uur een reactie van je krijgen. Dit platform is voor jou als docent ook een belangrijk hulpmiddel om het werk te automatiseren en te verlichten. Zo kan je verbetersleutels online plaatsen, extra opdrachten plaatsen, filmpjes, etc.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten