Netwerk-/Datacenter Architect

Opdrachtgever
DPA IT
Geplaatst op
04-03-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
468
Status
Gesloten
Referentie
IGB60363481

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving

Locatie

Amsterdam

Start

1-4-2016

Uren per week

32

Duur

t/m einde van het jaar met optie op verlenging

Tarief

in overleg

Heb jij als Netwerk Architect ervaring binnen complexe omgevingen? Heb je ervaring met grootschalige migraties en twin datacenter concepten? Lees dan snel verder!

Voor de Erasmus Universiteit te Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren netwerk architect ervaring heeft met grootschalige ICT implementatie- en migratie projecten waaronder de migratie van netwerkknooppunten.

Profielschets

Als senior netwerk/datacenter architect geef je samen met de ICT-infra architecten, netwerk beheer en specialisten van het University Support Centre invulling aan bovenstaande zaken (Zie ook 2.1 Omschrijving taken en producten). Je rapporteert primair aan het hoofd afd. Project Management en Consultancy. Echter, voor de punten 3 en 4 zal je direct rapporteren aan de projectmanager van het "ICT Uithuizing Tinbergen". Je werkt nauw samen met ICT-infra architecten en specialisten die zich bezighouden met de datacenter strategie, inrichting van de netwerk-, VMWare\ESX-, SAN storage infrastructuur. Je betrekt hen bij de netwerkarchitectuur oplossingen die in het project worden overwogen. De voorkeursoplossing past binnen de kaderstelling van de EUR datacenter strategie en dient draagvlak te hebben binnen USC-ITD/ITS.

Functie-eisen
Je hebt een HBO/academisch werk- en denkniveau via een opleiding, zoals bedrijfs-/informatiekunde of informatica. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als netwerk/datacenter architect. Je hebt aantoonbare ervaring met business continuity oplossingen, Twin-Datacenter concepten en migraties van campus netwerkknooppunten. Je hebt meerdere technische architectenrollen ingevuld op projectniveau, waaronder specifiek op het door ons geschetste gebied. Als architect ben je gewend om netwerkinfrastructuren te ontwerpen en heb je voldoende kennis op technisch vlak om de juiste netwerkcomponenten te selecteren. Je bent een expert op het gebied van routing, switching en je bent CCIE\CCDE gecertificeerd. Je bent een communicatieve professional, proactief, kunt uitstekend samenwerken en je bent in staat om op diverse niveaus binnen de organisatie overtuigend te acteren. Voor de uitvoering van de opdracht is ervaring in de onderwijssector en kennis van gebruikte standaarden binnen deze sector bijzonder welkom.

Samenvattend

 • HBO\WO niveau,

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Netwerk Solution/Design Architect

 • Heeft kennis van en ervaring met Datacenter strategieën,

 • Heeft kennis van en ervaring met Business Continuity oplossingen en Twin Datacenter concepten,

 • Heeft bij voorkeur kennis van en ervaring met TOGAF en ITIL,

 • CCIE, CCDE gecertificeerd,

 • Heeft ervaring met grootschalige ICT implementatie- en migratie projecten waaronder de migratie van netwerkknooppunten,

 • Kennis van SURFNet, LAN, WAN, WLAN en Internet services is een pré.

 • Kennis van Virtualisatie-VMWare\ESXi, Storage Area Networks, Security is een pré

 • Kennis van VMware NSX virtualized network platform.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-03-2016 10:33
  Plaats
  Voorburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten