Senior netwerk / datacenter architect

Intermediair
Tortus ICT
Geplaatst op
05-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
80
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten
Referentie
20160304 - Netwerk

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Als senior netwerk/datacenter architect geef je samen met de ICT-infra architecten, netwerk beheer en specialisten van het Support Centre invulling aan bovenstaande zaken.

Je rapporteert primair aan het hoofd afd. Project Management en Consultancy. Je werkt nauw samen met ICT-infra architecten en specialisten die zich bezighouden met de datacenter strategie, inrichting van de netwerk-, VMWare \ ESX-, SAN storage infrastructuur. Je betrekt hen bij de netwerkarchitectuur oplossingen die in het project worden overwogen. De voorkeursoplossing past binnen de kaderstelling van de datacenter strategie en dient draagvlak te hebben .

Profiel

Je hebt een HBO/academisch werk- en denkniveau via een opleiding, zoals bedrijfs-/informatiekunde of informatica. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als netwerk/datacenter architect. Je hebt aantoonbare ervaring met business continuity oplossingen, Twin-Datacenter concepten en migraties van campus netwerkknooppunten. Je hebt meerdere technische architectenrollen ingevuld op projectniveau, waaronder specifiek op het door ons geschetste gebied. Als architect ben je gewend om netwerkinfrastructuren te ontwerpen en heb je voldoende kennis op technisch vlak om de juiste netwerkcomponenten te selecteren. Je bent een expert op het gebied van routing, switching en je bent CCIE\CCDE gecertificeerd. Je bent een communicatieve professional, proactief, kunt uitstekend samenwerken en je bent in staat om op diverse niveaus binnen de organisatie overtuigend te acteren. Voor de uitvoering van de opdracht is ervaring in de onderwijssector en kennis van gebruikte standaarden binnen deze sector bijzonder welkom.

Functieeisen

HBO\WO niveau,
Minimaal 5 jaar ervaring als Netwerk Solution/Design Architect,
Heeft kennis van en ervaring met Datacenter strategieën,
Heeft kennis van en ervaring met Business Continuit oplossingen en Twin Datacenter concepten,
Heeft bij voorkeur kennis van en ervaring met TOGAF en ITIL, CCIE, CCDE gecertificeerd,
Heeft ervaring met grootschalige ICT implementatie- en migratie projecten waaronder de migratie van campus netwerkknooppunten (Campus MER),
Kennis van SURFNet, LAN, WAN, WLAN en Internet services is een pré.
Kennis van Virtualisatie-VMWare\ESXi, Storage Area Networks, security is een pré,
Kennis van VMware NSX virtualized network platform.

Inzet

Start inzet

1 April 2016

Aantal uren per week

gemiddeld 32 uur per week

Duur van de inzet

6 maanden

Optie op verlenging

Ja

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten