Adviseur Financieel Beleid en Planning & Control (2 fte)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
05-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
634
Status
Gesloten
Referentie
20118676

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118676 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Adviseur Financieel Beleid en Planning & Control (2 fte)

Profiel Organisatie

Bestuur en Organisatie is een strategische, hoogwaardige, flexibele, professionele en resultaatgerichte organisatie, die zich in de advisering en ondersteuning primair richt op het college, de burgemeester, de raad, de gemeentesecretaris en het gemeentelijk management team. Bestuur en Organisatie heeft als belangrijke taak de verbinding tussen bestuur, de stad en de gemeentelijke organisatie te ondersteunen en waar mogelijk te verbeteren. Dit vraagt om tweerichtingsverkeer, waarbij de korte afstand naar het bestuur en andere partners binnen de gemeente essentieel is. Bestuur en Organisatie heeft zes directies en afdelingen.

De directie Middelen en Control (DMC) is met circa 75 medewerkers verantwoordelijk voor de integrale vakinhoudelijke sturing op het gebied van Financiën en Control, Deelnemingen, Personeel en Organisatie en Inkoop. DMC voert de regie over gemeente brede vraagstukken op deze terreinen en is primair verantwoordelijk voor kaderstelling en control en de eerste advisering aan bestuur en ambtelijke top. De afdeling Financieel Beleid en Planning & Control (circa 20 medewerkers) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en actueel houden van de financiële kaders en het realiseren (incl. bestuurlijk traject) van alle gemeentebrede P&C producten zoals de Jaarrekening en Begroting.

Profiel Opdracht

Het betreft een functie bij de afdeling Financieel Beleid en P&C van de Directie Middelen & Control (DMC) van de Gemeente Amsterdam. De kern van de functie is het actualiseren van het financieel beleid (financiële verordening, beleidsnota's, uitvoeringsnota's en toepassingsregels). Verder is het belangrijk dat de nieuwe wet- & regelgeving (BBV) wordt vertaald naar de Amsterdamse situatie. Daar waar nodig kan de kandidaat ook ingezet worden om een bijdrage te leveren aan de reguliere P&C producten (Jaarrekening, Voorjaarsnota, Programmabegroting en Najaarsnota). Het betreft in eerste instantie een interim-functie voor 4 tot max. 8 maanden. Een vaste aanstelling is bespreekbaar maar geen recht.

Functie eisen

 1. U beschikt minimaal over aantoonbaar WO werk- en denkniveau.

 2. U hebt minimaal 5 jaar ervaring in een relevante functie binnen het vakgebied financiën, bijvoorbeeld als Financieel Adviseur of Adviseur Planning en Control.

 3. U hebt aantoonbare (actuele) kennis van de BBV wet- & regelgeving.

 4. U hebt aantoonbare (actuele) kennis van het gemeentelijk financieel beleid.

Competenties

 • Communicatief sterk

 • Uitstekende schrijfvaardigheden

 • Teamspeler

 • Samenwerken

 • Oordeelsvorming

 • Overtuigingskracht

 • Initiatief

 • Goed onder druk kunnen presenteren en gewend om met deadlines te werken en te halen.

Functie wensen

 1. U hebt reeds vergelijkbare ervaring opgedaan bij een 100.000+ gemeente.

 2. U staat ervoor open om eventueel in vaste dienst te komen.

 3. U hebt een afgeronde WO opleiding in de richting van registercontroller, registeraccountant, Master of Business Administration of Bedrijfseconomie.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

31-08-2016

Optie op verlenging

2 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

€ 70

Sluitingsdatum

08-03-2015

Sluitingstijd

14:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-03-2016 23:36
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten