IT Beheerder Applicatie Functioneel Beheer

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
07-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
300
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

IT Beheerder Applicatie Functioneel Beheer

Omschrijving
De Serviceketen Klantservices levert aan verschillende business lines haar diensten. Een van de afdelingen is Intermediaire Distributie. De afdeling die als eerste aanspreekpunt binnen eindklant. fungeert als het gaat om al het niet product inhoudelijke aangaande een adviseur. Onder die dienstverlening horen ook de portalen die geboden worden aan de adviseur. De Serviceketen Klantservices is verantwoordelijk voor het continue beschikbaar zijn van de portalen. Omdat onder eindklant meerdere labels vertegenwoordigd zijn, worden er ook twee portalen geboden: een voor het label eindklant en een voor het andere label is functioneel dus verantwoordelijk voor de portalen, Cockpit en Relaxtranet, als het gaat om de schil en het toegangsbeheer. Binnen de schil worden de verschillende applicaties van de business lines ontsloten. De business lines zijn zelf verantwoordelijk voor die applicaties, maar de ophanging in de schil niet. Zo geldt voor het toegangsbeheer, dat de serviceketen zorgdraagt voor een veilige manier van registratie en uitgifte van wachtwoorden.

Training
HBO werk/denkniveau (informatica)

Vaardigheden
Bekend met het beheer en onderhoud proces, zowel vanuit de praktijk als de theorie (BiSL).
Minimaal 3 jaar ervaring op het aannemen, beoordelen, oplossen dan wel coördineren van incidenten en changes.
Dit houdt ook in dat de changes en incidenten opgelost worden en in productie genomen worden. Omdat we de klant zo min mogelijk belasten met het niet beschikbaar zijn van de portals, is het naar productie brengen altijd buiten werktijden (avond en weekend). Beschikbaarheid op deze van te voren afgestemde momenten is een must.
Zelf startend zijn.
Gezien de tijdsdruk en de minimale beschikbare capaciteit, is het van belang dat de kandidaat snel verbanden kan leggen en zelf de juiste vragen kan stellen om tot het gewenste resultaat te komen.
Ervaring met portals voor adviseurs.
Bekend met online omgevingen. Snappen dat issue op het niet beschikbaar zijn van de omgeving prioriteit nummer 1 is.
Ervaring met het werken in en voor een keten.

Omschrijving activiteiten
Veel incidenten worden op de eerste plaats gemeld bij onze serviceketen, omdat iets het niet doet. Dit wil niet zeggen dat wij het ook kunnen oplossen, omdat het bijvoorbeeld een applicatie van een business line is. De regie nemen in deze is daar wel weer van belang, omdat de klanten geïnformeerd moeten worden.

 • Ervaring met het helder krijgen van requirements en het vastleggen en tergkoppelen daarvan met de business.

 • De kandidaat moet zich bewust zijn van het feit dat het hier gaat om beheer en onderhoud. Passie hebben voor de continuïteit van de dienstverlening.

Van algemene aard zijn de volgende criteria vereist

 • Communicatief strek.

 • Inlevingsvermogen.

 • Met meerdere partijen kunnen schakelen over een incident of change en daarbij de belangen van alle partijen in te kunnen schatten op waarde en niet op de laatste plaats het eigen belang van de serviceketen.

 • Standvastig om gedaan te krijgen wat nodig is, zonder de relatie te schaden.

Doelgericht

Details
Op de portalen is op dit moment plaats voor een fte op beheer en onderhoud, dus iemand met inhoudelijke kennis. Voornamelijk versterking en ondersteuning op het gebied van functioneel beheer voor het wegwerken van de openstaande incidenten, serviceverzoeken en changes op deze portals.

Locatie

Utrecht

Uren

40

Startdatum

14-03-2016

Einddatum

14-06-2016

Deadline

08-03-2016 12:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  07-03-2016 11:05
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-03-2016 13:11
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten