Ontwerper ICT (Tivoli/Unix)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
07-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Soesterberg
Reacties
1
Bekeken
281
Status
Gesloten
Referentie
20118679

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118679 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Ontwerper ICT (Tivoli/Unix)

Functieomschrijving

Je toetst de gevraagde functionaliteit tegen de architectuur en zet dit om in een ontwerp. De architectuur is gebaseerd op het TMN-model, aangevuld met NGOSS.
Als ontwerper lever je het ontwerp, het plan van aanpak, de installatie-eisen en het testplan. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor de applicatiebeheerders die het plan van aanpak moeten implementeren. Soms bouw je samen met de applicatiebeheerder, vanwege de complexiteit. Je werkt de complexe architectuur en kaders uit. Je vertaalt het functioneel ontwerp naar een technisch ontwerp, stelt een (inrichting)documentatie op en vertaalt de uitvoerbepalingen naar te nemen maatregelen. Vervolgens vertaal je de niet standaardopdracht NSA in opdrachtplannen, benodigde capaciteiten en skills. Ook participeer je in impactanalyses en projecten en fungeer je als outputverantwoordelijke voor gecompliceerde externe en zware interne opdrachten.
Daarnaast controleer je de toepasbaarheid van het technisch ontwerp. Je controleert en verifieert de impactanalyse, voert risicoanalyses uit op de samenhang tussen de bouwstenen en adviseert de Technisch Verantwoordelijke op basis van de impactanalyse en het ontwerp. Ook bereid je de implementatie van de ICT-componenten voor en zorg je voor de acceptatie van de ICT-componenten. Je toetst de ICT-componenten aan de, vanuit de Beveiligingsautoriteit, gestelde normen en stemt ze onderling met elkaar af. Daarbij houd je rekening met de overige systeem- en applicatieprogrammatuur.
Verder ontwikkel je componenten op basis van een generiek of specifiek ontwerp binnen de ICT-architecturen en -infrastructuren. Je bouwt componenten, past bestaande componenten aan en zorgt dat leveranciersproducten geschikt zijn voor koppeling aan het Defensienetwerk. Ook stel je testscenario’s op, voert deze uit of laat ze uitvoeren en stel je testrapportages op. Je adviseert op basis van de
testrapportages, bewaakt de samenhang tussen bouwstenen binnen het ontwerp en fungeert als laatste schakel in 3e-lijns supportproblemen. Daarbij ontwikkel je initiatieven om tot oplossingen te komen. Je analyseert verstoringen, stelt de oorzaak vast en adviseert over het treffen van modificaties of andere maatregelen.
Ook breng je geautomatiseerde modificaties in de ICT-bouwstenen aan. Tot slot werk je, op verzoek, mee aan onderzoek op het gebied van ICT-bouwstenen. Je onderzoekt de technische consequenties van de invoering en het gebruik van applicatiepakketten. Ook optimaliseer je de ICT-bouwstenen . Hiervoor
geef je richtlijnen en advies. Je begeleidt en coacht andere ontwerpers en bent 2eof 3e-lijns aanspreekpunt voor technisch beheerders.

Functie- en opleidingseisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding informatica of computertechniek en universitair niveau.

 • Je hebt 3 jaar ervaring als 1e ontwerper.

 • Je hebt kennis van en bent gecertificeerd in applicaties binnen de IBM Tivoli Suite en UNIX Linux Platformen.

 • Je hebt kennis van en ervaring met SAM (Alcatel/Lucent), Patchmanager, OMEA, PHP en PerI.

 • Je hebt ervaring met procesgericht werken.

 • Je hebt kennis van managementsoftware (IBM/HP), ontwikkelingen op het gebied van ICT-architecturen en infrastructuren en informatisering- en organisatievraagstukken.

 • Je hebt gespecialiseerde theoretische kennis van en vaardigheid in het ontwerpen en bouwen van ICT-architecturen en infrastructuren.

 • Je kunt goed adviseren.

 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Screeningsniveau: B. De kosten van de screening zijn voor rekening van de kandidaat.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Soesterberg

Startdatum

zsm

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

Ja

Inzet

32-40 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

11-03-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-03-2016 17:16
  Plaats
  Sneek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten