Senior Medewerker Bijzonder Beheer

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
07-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
3
Bekeken
556
Status
Gesloten
Referentie
92160068

Omschrijving

Senior Medewerker Bijzonder Beheer
 

De functie

Het optreden als mentor voor vakinhoudelijke, proces of projectmatige kennisoverdracht. Het optreden als sparringpartner bij complexe vragen in dossiers. Het adviseren van het management over ontwerpinrichting of aanpassing van bedrijfsprocessen. Het telefonisch, schriftelijk en face to face informeren en adviseren van de klant over betalingsachterstanden en/of andere problemen met de hypotheek. De klant informeren en adviseren over de mogelijkheden om de achterstand te voldoen, de betalingen te herstellen of andere tekortkomingen te herstellen. Het incasseren van betalingen en realiseren van (betalings-herstel of wanneer dat niet mogelijk is het uitwinnen van de hypotheek door middel van verkoop van het onderpand en het daarbij zoveel mogelijk voor klant en bank beperken van het financiële verlies.
 
Het profiel

 • HBO werk- en denkniveau • WFT basis volgens diplomalijn • WFT Vermogen en Hypothecair Krediet • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Beschikt over vaardigheden om anderen te begeleiden in hun ontwikkeling

Werkervaring: • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de bancaire dienstverlening is vereist • Ervaring met planning, forecasting en rapportage is een pre.

Competenties: Analytisch, Flexibel, Overtuigend, Organiseren van eigen werk en Beluisterend.

Binnen Achmea wordt het klantbelang centraal gesteld. Dit betekent dat er alleen producten en diensten aangeboden worden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.
 

Startdatum

Z.s.m.

Einddatum

1 juni 2016

Locatie

Tilburg

Uurtarief: Tussen de € 43,00 en € 48,00 inclusief reiskosten, afhankelijk van kennis en ervaring.

Aantal uur: Tussen de 36 en 40 uur per week.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht dan ontvangen we graag je cv + motivatie toegespitst op de functie en je uurtarief (inclusief reiskosten) uiterlijk woensdag 9 maart 11:00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  07-03-2016 15:27
  Plaats
  Hardenberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-03-2016 16:13
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-03-2016 11:00
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten