Interim Industrial Automation Engineer

Opdrachtgever
SIRE Life Sciences
Geplaatst op
08-03-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
20
Status
Gesloten
Referentie
VR/23446

Omschrijving

SIRE Life Sciences® is a recruitment and executive search consultancy, dedicated exclusively to the European Life Science industry. SIRE Life Sciences® provides a Complete Life Science Cycle Search Solution to both Life Science Professionals and Life Science Employers operating in the European Life Science Sector. We provide a tailor made European wide service for both permanent and freelance solutions, specialized in delivering to the world's leading Life Science institutions.

THE COMPANY
Our client is a professional Pharmaceutical organization, based in Utrecht Netherlands.
Het betreft een groot internationaal bedrijf opererend in de voedingsmiddelen industrie en de farmaceutische industrie. Het bedrijf is gevestigd in de regio Utrecht maar heeft meerdere vestigingen wereldwijd.

ROLE DESCRIPTION
Het betreft een interim opdracht voor 32 a 40 uur in de week voor een minimale duur van 6 maanden. Er bestaat na deze 6 maanden een aannemelijke kans op verlenging.

RESPONSIBILITIES
Momenteel is het bedrijf bezig met meerdere nieuwbouw activiteiten. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse automatiseringsprojecten. Deze projecten verschillen van groot tot klein maar zullen alle bijdragen aan de oplevering van een nieuwe lijn.
Als interim Industrial Automation engineer ben je goed in staat om mee te denken en bij te dragen aan de strategie van het bedrijf.

REQUIREMENTS

  • Bachelor Industriële automatisering, Electrotechniek of gerelateerd veld

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de Food of Pharma

  • Uitgebreide kennis van PLC en SCADA

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten