Software Engineer

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
08-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
688
Status
Gesloten
Referentie
30160310

Omschrijving

Startdatum

zsm

Duur

6 maanden

Locatie

Tilburg

Profiel

Kennis van SAP, SAP GRC (Proces control). Aantoonbare ervaring in SAP GRC Proces Control. Omdat kennis opbouw bij interne nodig is, is het ook noodzakelijk om te zorgen dat de kennis overgedragen wordt aan interne medewerkers.
Daarnaast zijn communicatieve vaardigheden nodig om met business gespreken te voeren over de oplossingsrichting om zo dicht mogelijk bij standaard SAP GRC te blijven.

Beschrijving van de functie en de functie eisen

De Specialist is verantwoordelijk voor het bouwen en implementeren van SAP GRC Proces Control solutions en het integreren van systemen en processen, zodanig dat er kwalitatief hoogwaardige solutions worden geleverd om aan uiteenlopende business requirements van klanten te voldoen. Hiertoe ontwikkelt en ontwerpt de Specialist proof of concepts en systemen, verbetert processen, voert testen uit en zorgt ervoor dat hardware, software en netwerk solutions worden geïntegreerd, mogelijk in samenwerking met leveranciers en subcontractanten. De functionaris verricht tevens beheeractiviteiten, onder meer bij incidenten en problemen die niet in de eerste lijn kunnen worden opgelost.

In 2014 is GRC geïmplementeerd. In 2015 is project GRC gestopt en is de capaciteit in Build verplaatst naar Run in kader afbouw. Echter in 2016 wordt er een volledige release inclusief en budget voor oplossen van defects ingepland. Dit betekent dat de kennis opnieuw moet worden opgebouwd mede door langdurige afwezigheid van een medewerker. We verwachten van de specialist dat deze zowel kan sturen op het dicht bij standaard SAP GRC blijven (minimaal maatwerk) als in de uitzonderingen het realiseren van maatwerk. Dit vraagt om communicatieve skills om dit goed op te pakken en met de business en SAP te zoeken naar goede oplossingen.

Interesse? Reageer dan met recent cv, motivatie en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten