Juridisch adviseur (civiel)

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
09-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Voor een gemeente in Limburg zijn we op zoek naar een juridisch adviseur (civiel).

Afdeling Advies en Beheer
De afdeling Advies en Beheer biedt advisering en ondersteuning aan het bestuur en management ten aanzien van alle ondersteunende processen. De afdeling is verantwoordelijk voor de professionaliteit van de vakgebieden en biedt ondersteuning bij bedrijfsvoeringvraagstukken aan alle andere afdelingen van de organisatie.
De afdeling bestaat uit acht teams: Financiën, Informatiemanagement, Inkoop, P&O, Facility Management, Juridische Zaken, Administratie en Communicatie.

Team Juridische Zaken

Het team Juridische Zaken houdt zich in grote lijnen bezig met de volgende werkzaamheden

  • Bezwaar- en beroepschriften

  • Klachten

  • Civiele procedures

  • Advisering complexe dossiers

  • Aansprakelijkstellingen

  • Juridische kwaliteitszorg

De juridisch adviseur (tvv zwangerschapsverlof)
De juridisch adviseur is belast met advisering op het gebied van complexe juridische vraagstukken. De focus ligt daarbij op het civiel recht, in het bijzonder verbintenissenrecht. Daarbij kan het gaan om juridische begeleiding in projecten, maar ook om (civielrechtelijke) procedures.

Kandidaatomschrijving
Competenties
Als juridisch adviseur beschikt u over een HBO+/WO werk- en denkniveau. U beschikt over een afgeronde opleiding Nederlands recht en bent ervaren op het gebied van advisering in het kader van complexe juridische vraagstukken. De focus ligt hierbij op civielrechtelijke vraagstukken. Daarnaast hebt u een gedegen kennis op het gebied van bestuursrecht.

U hebt een sterk analytisch vermogen en een flexibele instelling. Naast een brede juridische kennis is oordeelsvorming een van uw kerncompetenties. U kunt goed zelfstandig functioneren, maar werkt ook samen in teamverband.

Eisen

Werkervaring
Op CV aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar tenminste 3 jaar werkervaring met civielrechtelijke advisering binnen een overheidsinstelling.
Beschikbaarheid
Op CV aangeven wat de beschikbaarheid van u/ uw kandidaat is vanaf april 2016 (startdatum in mei is NIET bespreekbaar) en wanneer eventuele vakanties gepland zijn (méér dan 2 weken vakantie in de aangegeven periode is NIET bespreekbaar).
Opleiding
Op CV aantoonbaar een afgeronde opleiding Nederlands Recht.

Start opdracht:11-4
Eind opdracht:25-6, optie tot verlenging 2 keer 1 mnd
Uren per week:20 uur

Reageren kan tot 16-3 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten