Coördinator Personeels- en Salarisadministratie/Senior Salarisadministrateu

Opdrachtgever
InterimWorX
Geplaatst op
08-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
iov
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
514
Status
Gesloten
Referentie
O160047

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Hoewel uw CV raakvlakken heeft met het door ons gevraagde profiel, moet ik helaas melden dat wij uit het grote aantal reacties inmiddels een selectie kandidaten gemaakt hebben die volledig aansluiten.

Inmiddels is overeenstemming bereikt met één van deze kandidaten. Wij zullen om deze reden de sollicitatieprocedure voor deze functie niet met u vervolgen.

Wij danken u voor de getoonde interesse en wij wensen u succes bij het vinden van een andere opdracht.

Met vriendelijke groet,
InterimWorX Salarisadministrateurs B.V.


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een solide speler met 2.000 medewerkers. Het team Arbeidsvoorwaarden en Personeels- en Salarisadministratie bestaat uit 16 medewerkers en maakt deel uit van de afdeling P&O. Voor het subteam Personeels- en Salarisadministratie zoeken wij een interim Coordinator of een stevige Senior Salarisadministrateur met coördinerende vaardigheden.

De functie
Binnen deze functie opereer je direct onder de Teamleider PSA en ben je verantwoordelijk voor een 3-tal speerpunten: procesoptimalisatie van de personeels- en salarisadministratie, het functioneel coördineren van de werkzaamheden binnen de afdeling PSA en het adviseren van het management op fiscaal en PSA vlak.

Je zorgt op een projectmatige manier voor het optimaliseren en digitaliseren van de processen en vertaalt deze naar het personeelsinformatiesysteem.
Hierbij ben je alert op alle verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden in het salarisverwerkingsproces.
Voorts ben je in een coördinerende rol het aanspreekpunt voor PSA medewerkers bij de dagelijkse uitvoering en draag je mede zorg voor het efficiënt functioneren van het team. Hierbij maak en bewaak je de planning en taakverdeling, fungeer je als troubleshooter en verzorg je eindcontroles van de output. Je ziet toe op de juiste toepassing van cao en arbeidsvoorwaarden en stelt conceptprocedures op.

Tenslotte heb je een belangrijke adviserende rol richting management op fiscaal gebied, rechtspositionele regelingen en arbeidsvoorwaarden. Je verzamelt proactief informatie binnen deze gebieden, maakt de vertaalslag van beleid naar praktijk en ondersteunt bij de implementatie van nieuwe regelingen. Je informeert en adviseert over consequenties van reorganisatie- of veranderprocessen en bent sparringspartner van de Teamleider PSA. In deze rol rapporteer je aan de Teamleider PSA.

Je profiel
Je beschikt over tenminste 5-7 jaar ervaring in een soortgelijke rol en bent in bezit van VPS, MPS is een pre. Je hebt aantoonbare ervaring met het leiden van PSA-projecten en digitaliseren van processen. Je bent procesmatig sterk, waarbij kennis van en ervaring met LEAN-management een pre is. Je bent analytisch, doortastend, zorgvuldig, proactief en communicatief zeer vaardig.

Aanbod
Een interim opdracht tot en met eind 2016 met optie op verlenging, voor 32 per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  08-03-2016 13:06
  Plaats
  Kortenhoef

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-03-2016 14:29
  Plaats
  Bennekom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten