Business Consultant

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
08-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
393
Status
Gesloten
Referentie
ht/Business Consultant

Omschrijving

Functieomschrijving
Als business consultant adviseer je over oplossingen voor de vernieuwing van de proces- en IT-inrichting van het betalingsverkeer. Je hebt diepgaande kennis van en ervaring met huidige marktconforme oplossingen met betrekking tot betalingsverkeer en je bent in staat om deze te integreren in de toekomstig gewenste situatie van onze eindklant met zijn ketenpartners. Je bent in deze rol ondersteunend aan de product owner betalingsverkeer.

Als business consultant draag je bij aan de visie op de inrichting van het domein betalingsverkeer binnen de Belastingdienst en op basis van die visie de inrichting van specifieke bedrijfsprocessen binnen het domein. Je stelt business requirements en acceptatiecriteria op een dusdanig detailniveau op, dat processen ontworpen en gerealiseerd kunnen worden.
Je houdt in je requirements rekening met de positionering van het domein binnen de bredere context van andere (bedrijfs-)onderdelen van de Belastingdienst en de ketenpartners.
Uitgangspunten voor wijzigingen van de inrichting zijn wet- en regelgeving, de (ontwikkeling van) bedrijfsdoelstellingen van de Belastingdienst en zijn ketenpartners en wensen tot verbetering (effectiviteit of efficiëntie) van processen – deze laatste kunnen zowel het borgen van continuïteit als innovatieve verbetering betreffen.
Onze eindklant is momenteel een omslag aan het maken van de waterval ontwikkelmethode naar Agile/SCRUM.

Onderwerpen die de komende tijd (kunnen) spelen voor betalingsverkeer zijn

 • Internetkassa: iDeal, digitale incassomachtiging;

 • Rekening validatie en verrijkings-service;

 • Payment Factory;

 • XML reporting.

Functie-eisen

 • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau, een diploma in bedrijfskundige richting gecombineerd met informatica is een pré;

 • Je hebt in de gevraagde functie over de afgelopen vijf jaar aantoonbare kennis van en ervaring met succesvol ingerichte en geïmplementeerde processen betalingsverkeer bij vergelijkbare complexe en grote organisaties;

 • Je hebt diepgaande kennis van en ervaring met huidige marktconforme oplossingen m.b.t. betalingsverkeer;

 • Je hebt kennis van en ervaring met het opstellen van business requirements en acceptatiecriteria op het gebied van betalingsverkeer;

 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met verandermanagement en projectmatig werken;

 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met Agile/SCRUM;

 • Je bent direct inzetbaar.

Overige informatie

Locatie

Apeldoorn

Start

zsm april

Duur

6 maanden met optie op verlenging (32 uur)

Deadline

10 maart 2016

Recruiter voor deze rol

Danielle Hassefras

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief (excl. BTW, inclusief reiskosten);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals BV is een detachering & consultancybureau op het gebied van ICT en is gespecialiseerd in het tijdelijk opvullen van interim functies. De Interim Professionals van ItaQ hebben minimaal HBO-niveau en een lange werkervaring.

Wij leveren o.a. project-/programmamanagers, analisten/architecten en inhoudelijke specialisten op het gebied van ERP/CRM/Datawarehousing/Applicaties, Internet & E-business, Outsourcing, Informatiebeveiliging & Auditing en (Tele)Communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten