Kennismakelaar Wetenschap en Technologie

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
08-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
0
Bekeken
459
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1495

Omschrijving

Voor een grote gemeente in de randstad zijn wij op zoek naar een Kennismakelaar Wetenschap en Technologie, die als kritische vriend met deelnemende scholen in een individueel ambitiegesprek gaat reflecteren op hun ambitie voor de komende twee à drie schooljaren en input bied op relevante ontwikkelingen of ondersteuningen bij landelijke of regionale organisaties.
Cluster Sociaal is zo ingericht dat het daarnaast optimaal de wetten op die terreinen kan uitvoeren. De gemeente streeft daarbij naar een excellente en eenduidige dienstverlening aan alle inwoners in verschillende fasen en facetten van hun leven. Het cluster Sociaal is een complex domein met een grote diversiteit aan onderwerpen en aan maatschappelijke partners. Om succesvol te kunnen zijn in haar taakuitvoering en haar maatschappelijke opgave, is nauwkeurige samenwerking en betrokkenheid noodzakelijk. Als kennismakelaar ben je een spin in het web en als geen ander bekend met de uitdagingen die basisscholen kennen op het thema W&T. Je weet hoe scholen hierop beleid en activiteiten kunnen richten, passend bij de situatie en het karakter van de school. Ook ben je bekend wat er aan ondersteuning wordt geboden door organisaties in de regio of landelijk via bijvoorbeeld het Expertisecentrum voor W&T.

Taken

Werving scholen
Voeren ambitiegesprekken met scholen
Organiseren bijeenkomsten
Bezoeken scholen
Terugkoppeling naar aanbieders
Beoordelen plannen van de aanbieders en mede evalueren
Mede programmeren van een jaarlijks W&T Festival
Als ambassadeur van het actieplan, binnen en buiten de gemeente optreden

Vereisten

Minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
Minimaal 3 jaar ervaring met de uitdagingen die basisscholen kennen op het thema W&T

Kennis van de ondersteuning die wordt geboden door organisaties in de regio, zoals Nemo, of landelijk via bijvoorbeeld het Expertisecentrum voor W&T

Kennis van hoe basisscholen W&T beleid en activiteiten in kunnen richten, passend bij de situatie en het karakter van de school

Competenties

Enthousiast

Sympathiek

Ervaren in het organiseren van bijeenkomsten

In staat een prettige band op te bouwen met scholen, in de rol van kritische vriend

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 3 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten