Technisch Applicatiebeheerder met front-end skills

Opdrachtgever
iSense
Geplaatst op
09-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
553
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Beste Professional,

Voor een internationaal bedrijf in Amsterdam ben ik op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. In een team van 6 man ondersteun je het support team bij het doorvoeren van eisen en wensen van klanten. Jij bent gericht op de front-end van de bedrijfs-kritische applicatie (gericht op business intelligence) waar voor iedere klant maatwerk geleverd wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van specifieke zoekfilters of het op een andere manier verzamelen van gedetailleerde data. Daarnaast manage je SLA’s en zorg je dat de vereiste nazorg geleverd wordt aan klanten. Aangezien het een UNIX-gebaseerde applicatie betreft, is het voordelig als je je weg kent in een dergelijke omgeving.

De organisatie zoekt naar een enthousiaste Technisch Applicatiebeheerder met ruim 3 jaar ervaring op front-end ontwikkeling. Denk hierbij aan HTML, JavaScript en Ruby. Daarnaast is het wenselijk als je in een UNIX-omgeving gewerkt hebt, dat je ervaring hebt met scripten in bash en je kennis van MySQL hebt. Het betreft een internationale organisatie waar Engels de voertaal is, dus goede communicatieve vaardigheden in het Engels zijn een vereiste.

Ben jij deze enthousiaste Technisch Applicatiebeheerder met uitstekende front-end skills? Laat dan zo snel mogelijk je cv en contactgegevens achter.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-03-2016 12:44
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten