Sr Beheerder ICT tbv Management omgeving IBM Tivoli Suite en UNIX Linux Pla

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
09-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Soesterberg,
Reacties
0
Bekeken
16
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 21 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Ben jij een ervaren ICT Beheerder met brede vakkennis op applicatiegebied en managementtooling.

Als senior beheerder lever en implementeer je na de vertaling van functioneel naar technisch ontwerp dit ontwerp, het plan van aanpak, de installatie-eisen en het testplan. Soms bouw je samen met andere applicatiebeheerders, vanwege de complexiteit. Ook participeer je in impactanalyses, projecten, in gecompliceerde externe en zware interne opdrachten.

Je controleert en verifieert de impactanalyse, voert risicoanalyses uit op de samenhang tussen de bouwstenen en adviseert de Sr Ontwerper op basis van de impactanalyse en het technisch ontwerp. Ook bereid je de implementatie van de ICT-componenten voor en zorg je voor de acceptatie van de ICT-componenten. Je toetst de ICT-componenten aan de, vanuit de Beveiligingsautoriteit, gestelde normen en stemt ze onderling met elkaar af. Daarbij houd je rekening met de overige systeem- en applicatieprogrammatuur.

Verder ontwikkel je componenten op basis van een generiek of specifiek ontwerp binnen de ICT-architecturen en -infrastructuren. Je bouwt componenten, past bestaande componenten aan en zorgt dat leveranciersproducten geschikt zijn voor koppeling aan het Defensienetwerk. Ook voer je testscenario’s uit en stel je testrapportages op. Je adviseert op basis van de testrapportages, bewaakt de samenhang tussen bouwstenen binnen het ontwerp en fungeert als laatste schakel in 3e-lijns supportproblemen. Daarbij ontwikkel je initiatieven om tot oplossingen te komen. Je analyseert verstoringen, stelt de oorzaak vast en adviseert over het treffen van modificaties of andere maatregelen. Ook breng je geautomatiseerde modificaties in de ICT-bouwstenen aan.

Tot slot werk je, op verzoek, mee aan onderzoek op het gebied van ICT-bouwstenen. Je onderzoekt de technische consequenties van de invoering en hetgebruik van applicatiepakketten. Ook optimaliseer je de ICT-bouwstenen . Hiervoor geef je richtlijnen en advies. Je begeleidt en coacht andere ICT beheerders en bent 2e- of 3e-lijns aanspreekpunt voor technisch beheerders.

Functie- en opleidingseisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding informatica of computertechniek.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als ICT beheerder en hebt veel ervaring op applicatiegebied.

 • Je hebt kennis van en bent gecertificeerd in applicaties binnen de IBM Tivoli Suite en UNIX Linux Platformen.

 • Je hebt kennis van en ervaring met SAM (Alcatel/Lucent), Patchmanager, OMEA, PHP en PerI.

 • Je hebt ervaring met procesgericht werken.

 • Je hebt kennis van managementsoftware (IBM/HP), ontwikkelingen op het gebied van ICT-architecturen en infrastructuren en informatisering- en

organisatievraagstukken.

 • Je hebt gespecialiseerde theoretische kennis van en vaardigheid in het implementeren van ICT-architecturen en infrastructuren.

 • Je kunt goed adviseren.

 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Screeningsniveau
B

Tarief
U dient een uurtarief op te geven.
Het uurtarief is exclusief BTW;

 • Alle prijzen omvatten de volledige vergoeding voor de te leveren diensten;

 • Het betreft in alle overige gevallen all-in tarieven: reis- en verblijfkosten binnen Nederland als ook bureau- en administratiekosten zijn bij de geoffreerde prijzen inbegrepen;

Periode
11 maanden met optie op verlenging, zonder afnameverplichting.

Standplaats
Soesterberg, Kamp Nieuw Amsterdam

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten