Freelance docent Pedicure

Opdrachtgever
De Ondernemersschool
Geplaatst op
15-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
35
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
227
Status
Gesloten

Omschrijving

NHBO is een van de grootste opleidingsverstrekkers voor avondonderwijs. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan.

We zoeken een nieuwe collega die de cursus Pedicure zal geven aan onze school. De lessen vinden plaats in Rotterdam.

Als freelance docent bij NHBO geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van NHBO. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huiswerktaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten.

Je kan als docent terugblikken op een aantal jaar relevante ervaring binnen dit vakgebied en kent het beroep door en door. Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur heb je een pedagogische opleiding genoten en heb je ervaring met het schrijven of samenstellen van lesmateriaal.

NHBO biedt je een freelance contract. Een baan als docent bij het NHBO is dus perfect te combineren met jouw andere (zelfstandige) activiteiten.

Enthousiast geworden? Stuur me je CV en motivatie!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten