Maintenance coordinator Wind Offshore Operations

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
09-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
50
Op locatie
IJmuiden
Reacties
3
Bekeken
360
Status
Gesloten
Referentie
30160314

Omschrijving

Maintenance coordinator Wind Offshore Operations

Locatie: IJmuiden (af en toe Roterdam en ook offshore)

Type dienstverband:40 uur

Start

zo snel mogelijk

Duur

tot het einde van het jaar (mogelijk deta-vast)

Tarief indicatie

€ 50,-

Werkgebied

Techniek

Niveau

Medior

Zorg jij voor wind in onze zeilen als het gaat om de optimale prijs-prestatieverhouding van de bedrijfsvoering van onze offshore windparken?

Wat ga je doen?
Met jouw ervaring in een technische omgeving en je drive om succesvol te zijn weet jij meteen welke grote uitdaging deze vacature biedt:
Wind exploiteert momenteel twee offshore windparken op de Noordzee, te weten Prinses Amaliawindpark (PAWP) en Luchterduinen. Daarmee voorzien we gezamenlijk meer dan 275.000 huishoudens van windstroom. Het onderhoud en de operationele besturing van de windparken besteden we uit aan aannemers. Teneinde het rendement van de parken te maximaliseren intensiveren we onze sturing op deze aannemers waarbij we continu zoeken naar de beste onderhoudsplanning, werkmethodes en commerciële voorwaarden.
Jij draagt zorg voor juiste en tijdige uitvoering van inspectie- en onderhoudsactiviteiten. Zo ben je medeverantwoordelijk voor de duurzame stroom die we aan honderdduizenden Nederlanders leveren.

Naast deze hoofdtaak pak je andere dossiers op, deze kunnen afhankelijk van je voorkeuren en kunde liggen op gebied van verbeterprojecten, samenwerking met projectteams die nieuwe offshore windparken realiseren of bijdragen aan de doorontwikkeling van onze assetmanagement vaardigheden.
Wellicht is dit een mooie tweede stap in je carrière, wanneer jij je verder wilt ontwikkelen in de snel veranderende wereld van offshore windenergie.

Je bent verantwoordelijk voor
Uitvoering van een deel van het inspectie- en onderhoudsprogramma aan de funderingen, de hoogspanningskabels in de zeebodem en offshore hoogspanningsstations van PAWP en Luchterduinen
· Je stelt –gebaseerd op documentatie als manuals, onderhoudsplannen etc- de werkpakketten op en begeleidt de aannemers (cf contractuele afspraken) van voorbereiding tot uitvoering en (administratieve) afhandeling.
· Je accordeert – in nauwe samenspraak met de HSE manager - de Permits to Work, bewaakt de uitvoering van de uitbestede werkzaamheden, en rapporteert maandelijks op voortgang en budget.
· Je bent medeverantwoordelijk voor de logistieke coördinatie in het park en de aansturing van logistieke dienstverleners.
· Je bent regelmatig offshore in de park aanwezig ter inspectie van de fundaties, van in uitvoering zijnde werkzaamheden
· Je rapporteert in deze functie functioneel aan de Maintenance Manager en hiërarchisch aan de manager operations.
Wat breng je mee?
· Je beschikt over minimaal twee jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in de offshore branche.
· Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding op minimaal mbo+ of hbo niveau, bijvoorbeeld AOT, werktuigbouwkunde of elektrotechniek.
· Je hebt ervaring met werkvoorbereiding en het aansturen van aannemers.
· Je hebt ervaring met service contracten, budgettering van werkzaamheden en (voortgangs-)rapportage.
· Kennis van (het beheer van) hoogspanningsinstallaties is een pre.

· Je bent stressbestendig en flexibel.
· Je beschikt over een resultaatgerichte en gestructureerde werkwijze
· Je werkt zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit.
· Je bent communicatief goed vaardig in de Nederlandse en de Engelse taal.
· Je bent betrouwbaar, integer, open communicerend en hebt een “no surprises” attitude.
Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Waar ga je werken?
Werken bij de klant betekent werken bij een duurzaam bedrijf. 3 a 4 dagen per week werk je in IJmuiden in ons kantoor aan de kade dat uitziet op de Noordzee, de andere dagen werk je in ons moderne gebouw in Rotterdam, waarin wordt gewerkt volgens "het nieuwe werken". We werken volgens onze cultuurwaarden: Klant Centraal, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. In een snel veranderend energielandschap geef je samen met je team vorm aan de energietransitie. Een pittige klus, met uitdagende maar haalbare targets. We belonen je hiervoor met onze goede en moderne arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt samenstellen.

Onze voorkeur gaat zeer sterk uit naar kandidaten met een E achtergrond en dan het liefst iemand met ervaring met hoogspanningsstations. Kandidaat moet ervaring hebben in een soortgelijke rol want hij/zij moet snel inzetbaar zijn.

Geinteresseerd? Mail dan voor 10 maart 17:30 uur je recente CV, motivatie (toegespitst op de aanvraag! Motivatie is verplicht), beschikbaarheid en je uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  30-03-2016 15:39
  Plaats
  HILVERSUM

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-03-2016 22:13
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-04-2016 20:30
  Plaats
  Aarlanderveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten