Projectsecretaris Leiden Bio Science Park

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
251
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

1-11-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

10-3-2016 om 18:00 uur

Het team Project- en Programmamanagement is binnen het Projectbureau verantwoordelijk voor het professioneel aansturen en (laten) uitvoeren van complexe en multidisciplinaire projecten en programma’s, met name op het terrein van

Je werkt als projectsecretaris binnen een projectteam en onder de verantwoordelijkheid van de projectmanager en een ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever.
Op dit moment heeft het Projectbureau behoefte aan invulling van de functie van projectsecretaris voor het project Leiden Bio Science Park (LBSP). De huidige extern ingehuurde projectsecretaris is gevraagd om te reageren.

De projectsecretaris is verantwoordelijk voor de praktische organisatie, verslaglegging, het aansturen en uitvoeren van inhoudelijke onderzoeken, de ondersteuning van de projectmanagers van het team LBSP, het opstellen van memo’s en het opstellen van projectrapporten. Het contract van de huidige extern ingehuurde projectsecretaris loopt af en omdat het project nog enige tijd doorloopt wordt de uitvraag opnieuw gedaan.

Functie eisen

Een relevante én afgeronde Hbo-opleiding of gelijkwaardig denk- en werkniveau is een vereiste
Kennis van en ervaring met binnenstedelijke gebiedsontwikkeling, opstellen van beslismemo’s en projectrapporten
Kennis van en ervaring met financieel projectbeheer, projectcommunicatie, Join, Decade en office-pakket
Langdurige werkervaring (minimaal 10 jaar) met stedelijke gebiedsontwikkeling
Beschikken over de volgende competenties; communicatief vaardig, goede organisatorische capaciteiten en resultaatgericht

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten