Procesmanager B/ SCF

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
10-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eindhoven
Reacties
2
Bekeken
401
Status
Gesloten
Referentie
PR

Afrondingstoelichting

Beste freelancers,

Bedankt voor jullie reactie. Inmiddels is de opdrachtgever in gesprek met een geschikte kandidaat.
We wensen jullie veel succes voor de toekomst.

Hartelijke groet,
Oke4u


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Rabobank Nederland afdeling Operations Support zoekt een ondernemende Procesmanager fg 8 die mee wil bouwen aan de huidige en toekomstige dienstverlening van het Service Centrum Financieren (SCF). Het betreft een bewust flexibele schil voor 36 uur per week. Standplaats: Eindhoven

Functieomschrijving

Je ontwerpt nieuwe (onderdelen van) processen en verbetert bestaande processen. Je waakt ervoor dat ze op de juiste wijze worden geïntegreerd met bestaande processen binnen het SCF of de procesarchitectuur van de nieuwe Financieringsketen. Je werkt vanuit de visie en beleid van de Rabobank en zorgt ervoor dat processen hier op aansluiten. Je werkt hierbij vaak in projectverband en vervult een belangrijke spilfunctie tussen de wensen vanuit de business en de te realiseren proces- en ICT-oplossing. Je voert regie op de veranderingen in de keten waar het de dienstverlening van SCF raakt. Daarnaast ben je in staat om op een succesvolle manier processen te implementeren. Je zorgt ervoor dat medewerkers uit de operatie het werk met het gewenste resultaat kunnen uitvoeren.

In de functie heb je een sturende en coördinerende rol

De afdeling

De eenheid Financieren en Verzekeren binnen Rabobank Nederland stelt lokale Rabobanken in staat klantwaarde te leveren door uitstekende financierings- en verzekeringsproducten ter beschikking te stellen en optimale ondersteunende diensten te leveren. Het SCF is de uitvoerder van alle mid- en back office processen in de financieringsketens. Het SCF verbetert daarbij haar dienstverlening continu, met het doel grotere waardering door klanten en grotere efficiency voor de bank.
De afdeling Operations Support is een afdeling binnen het SCF die verantwoordelijk is voor een operational excellence inrichting van de SCF processen en besturing. De afdeling stimuleert het continu verbeteren en zorgt dat de operationele afdelingen hun doelen sneller, beter en goedkoper voor onze klanten kunnen realiseren. Wij vernieuwen, ontwikkelen en onderhouden de geautomatiseerde en handmatig ingerichte processen. Door onze kennis en ervaring zijn wij een belangrijke schakel in de financieringsketen. Wij initiëren adviezen en weten deze inspirerend over te brengen in de keten.

Functie eisen

Met de enorme uitdagingen in de hypotheekketen voor de komende jaren ga je in een dynamische en snel veranderende omgeving werken. Dit vraagt flexibiliteit, ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Daarnaast worden de eisen die aan het ontwerp, inrichting en beheersing van processen en systemen steeds groter. Het is daarom van belang dat je analytisch en conceptueel goed onderbouwd bent, vanuit vakmanschap werkt en niet bang bent om in de complexe inhoud van financieringsprocessen te duiken. Omdat je in teamverband in programma en projectverband werkzaam bent en het SCF hierin vertegenwoordigt beschik je over een juiste combinatie van impact, overtuigingskracht en tact.

 • Rabobankervaring is een must; extra voorkeur voor deze opdracht een Rabo-kenner met lokale bank ervaring (type procescontroller lokale bank of kwaliteitsmedewerker PKV lokale bank).

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding (bijv. Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Informatiekunde) met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

 • Ervaring met het inrichten/ontwerpen van processen en methodieken.

 • Ervaring met het werken in projecten in een dynamische omgeving en met complexe (bancaire) systemen/ICT.

 • Kennis van en ervaring met werkzaamheden rondom (woning)financieringen, zowel binnen de Front-, als Mid- en Backoffice binnen de Rabobank.

 • Ervaring met Lean en bijbehorende instrumenten.

Vereistenprofiel

-Basis opleiding Security Awareness (SOE765_1109) ; vereist per 15-11-2011*
·Medewerkers integriteit (TOE011EL141) ; vereist per 01-07-2014*
·Privacy Awareness (TOE001EL133) ; vereist per 01-07-2014
·Privacy Follow-up Klantcontact (TOE008EL134) ; vereist per 01-01-2015

Competenties

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantfocus herken je in jezelf de volgende competenties:

 • Je stelt de klant centraal.

 • Je bent gericht op continu verbeteren.

 • Je bent zeer analytisch en kunt goed schakelen tussen het conceptuele niveau en de inhoud.

 • Je bent resultaatgericht en weet voor het behalen van de doelen de regie op de veranderingen te voeren. Je bent daarin proactief en denkt/werkt ketenbreed.

 • Je bent goed in staat om je eigen gedragsstijl aan verschillende situaties, omgevingen of mensen aan te passen om je doel te bereiken.

 • Je hebt impact en overtuigingskracht.

Start opdracht:22-3
Eind opdracht:1-9
Uren per week:36

Reageren kan tot 10-3 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-03-2016 09:08
  Plaats
  Vught

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-03-2016 09:42
  Plaats
  Vessem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten