Senior Technisch Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
09-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
292
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Senior Technisch Applicatiebeheerder

De functie
Als je op zoek bent naar een uitdagende functie waarin je jouw sterke analytische vaardigheden kwijt kunt en vanuit een senior rol mee kunt bouwen aan het team, dan hebben wij dé vacature voor jou.

Als senior technisch applicatiebeheerder beheer en onderhoud je de diverse (maatwerk) applicaties die gebruikt worden binnen de KLANT. Je houdt proactief toezicht op bestaande omgevingen en realiseert verbetervoorstellen. Het is voor jou vanzelfsprekend dat systemen operationeel zijn en blijven voldoen aan gestelde eisen op het gebied van beschikbaarheid, performance en capaciteit. In deze functie bied je directe ondersteuning aan de gebruikers van de systemen en zorg je voor tijdige en juiste afhandeling van calls (incidentmanagement).

Vanuit jouw team (Applicatiebeheer) neem je deel aan projecten. In jouw rol als senior technisch applicatiebeheerder adviseer je bij software-updates, vernieuwingen en migraties en je implementeert deze. Je stelt acceptatiecriteria op en ziet er op toe dat nieuwe applicaties volgens deze criteria in beheer worden genomen. Je beheert technische documentatie, parameters, configuratie-items en logging informatie van de applicaties.

Daarnaast bewaak je als senior technisch applicatiebeheerder de kwaliteit van het applicatiebeheer, verzorg je de documentatie, adviseer je over technische oplossingen en acteer je proactief op interne- en externe ontwikkelingen op gebied van applicatiebeheer. Je communiceert veel op inhoudelijk niveau en adviseert bijvoorbeeld functioneel beheerders, technisch beheerders en applicatieontwikkelaars.

Het profiel
Je bent een senior technisch applicatiebeheerder met een sterk analytisch denkvermogen en je zet dit graag in voor het doorzien van problemen en processen. Je neemt verantwoordelijkheid, stelt je flexibel op en zoekt de samenwerking met andere teams (zoals ons team Technisch Beheer). Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie!

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een ICT gerelateerde opleiding;

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met technisch applicatiebeheer en IT processen (ITIL, ASL);

 • Je hebt bij voorkeur uitstekende kennis en ervaring van

.net omgevingen;

 • Microsoft Powershell;

 • IIS 8;

 • PKI Management

 • Microsoft Team Foundation Server

 • Apache Tomcat 6/7/8

 • Java 6/7/8

 • Linux (bash) shell scripting

 • Kennis van Sharepoint, Kentico, Enterprise Service Bus, NetIQ

 • Identity Access Management zijn een Pre.

Standplaats

Den Haag

Aantal uren per week

36/40 uur

Periode

3 maanden met kans op verlenging

Deadline

15-03 om 15.00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  09-03-2016 23:52
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-03-2016 12:04
  Plaats
  Woerden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten