Beleidsadviseur Sociaal Domein

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
10-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Brabant
Reacties
1
Bekeken
795
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1504

Omschrijving

Voor een gemeente in Noord Brabant zijn wij op zoek naar Beleidsadviseur Sociaal Domein, die verantwoordelijk wordt voor het maken van sluitende ketenafspraken tussen het gemeentelijk team Toegang en passend onderwijs, jeugdgezondheidszorg, wijkverpleging, huisartsen, jeugdbescherming en het Zorg- en Veiligheidshuis.

Het team maatschappij staat voor een sterk sociaal economische balans, waarbij uitgegaan wordt van de eigen kracht van inwoners en ondernemers. Waar nodig faciliteren van (tijdelijke) ondersteuning. Dit bereikt het team door samenwerking met haar interne en externe (keten)partners. Team maatschappij faciliteert het bestuur door vraagstukken en opgaven op het gebied van onderwijs, volksgezondheid, welzijn en zorg, cultuur, sport, recreatie, onderwijshuisvesting en arbeidsmarktbeleid te vertalen in richtinggevende beleidstukken, inrichtingsvoorstellen en verrichtingsopdrachten aansluitend bij de realiteit en behoefte van burger en/of ondernemer.

Taken

Het voorbereiden en contracteren van de jeugdgezondheidszorg 0-19 jaar
Het maken van sluitende ketenafspraken tussen onze gemeentelijk team Toegang en passend onderwijs, jeugdgezondheidszorg, wijkverpleging, huisartsen, jeugdbescherming en het Zorg- en Veiligheidshuis
Het herijken van de zorgstructuur rondom vroeg signalering en opvolging van de signalen door team Toegang
De werkzaamheden spelen zich op zowel regionaal -, als lokaal niveau, waarbij altijd een goede balans gevonden dient te worden tussen de voordelen van regionaal samenwerken en het aansluiten bij de lokale behoeften.

Vereisten

HBO+ werk- en denkniveau met aanvullende relevante werkervaring
Kennis van gerelateerde wet en regelgeving en methoden en technieken voor het analyseren van gegevens
 Kennis van procedures en richtlijnen
Inzicht in de relevante beleidsterreinen onderwijs, gezondheid, cultuur en sport en de maatschappelijke en vaktechnische ontwikkelingen daarbinnen

Competenties

Kan gegevens juist interpreteren
Vaardig in het maken van rapportages, nota’s en adviezen
In staat om netwerken te bouwen en onderhouden
Samenwerking gericht
Verbinder
Teamspeler
Visie op het beleidsterrein
Analytisch

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    11-03-2016 13:02
    Plaats
    Maassluis

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten