Business consultant SAP

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
10-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Houten
Reacties
6
Bekeken
477
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancer/relatie,

Hartelijk dank voor de reactie op deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt van de best passende kandidaten, die hierover persoonlijk bericht hebben ontvangen. De overige kandidaten nemen wij graag op in onze database voor eventuele toekomstige mogelijkheden en wensen wij voor nu veel succes met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Team Eliantie


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2500 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Houten zoeken wij per direct een Functioneel consultant met gedegen SAP achtergrond, die moeiteloos in de rol van business consultant kan stappen en snel up to speed is in deze organisatie. Je duikt de business processen in, en stamt af met de business hoe IT hier het beste op in kan spelen.

Ben jij een expert op het gebied van logistieke en/of commerciële processen, heb je een gedegen achtergrond in de IT met bij voorkeur gedegen SAP kennis, reageer dan direct!

Je functie

Jouw inbreng is essentieel voor het realiseren van de doelstellingen van de Groothandel. In deze functie is het jouw taak om de groothandelsactiviteiten van de organisatie nog succesvoller te maken met behulp van IT! Je werkomgeving is enorm dynamisch, geen dag in deze functie is hetzelfde! Het is daarom belangrijk dat je flexibel en zelfstandig bent en daarnaast je eigen pad durft te gaan.

In deze functie

· Zet jij je gedegen kennis van de bedrijfsprocessen in om de resultaten van de Groothandel te verbeteren door IT opportunities te vertalen in business improvements en business problemen te vertalen in IT oplossingen;

· Zorg je samen met een aantal directe collega’s voor de continuïteit van de IT dienstverlening richting de Groothandel. Hierbij ben je constant op zoek naar verbeteringen binnen de dienstverlening die zowel technisch als procesmatig van aard kunnen zijn;

· Ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse IT- operatie binnen jouw aandachtsgebied op basis van Service Level Agreements (SLA’s) en begeleid je de overgang van IT projecten naar de beheerfase;

· Ben je het aanspreekpunt voor IT-applicaties richting onze collega’s van de Groothandel en schakel je met zowel de interne IT-afdeling als met IT-leveranciers. Denk hierbij aan applicaties die direct impact maken op de externe klanten zoals o.a. SAP CRM, SAP ECC (SD/MM, FI/CO), Warehouse management systeem en Customer Interaction Center.

· Werk je nauw samen met business, IT-collega’s en de beste IT- leveranciers van Nederland;

· Begrijp je wat afdelingen van je verwachten en werk je klantgericht.

Je rapporteert aan de Business IT Manager Groothandel en werkt nauw samen met je collega servicemanagers en business stakeholders. De standplaats van de functie is Houten, maar je werkt ook regelmatig op andere locaties.

Je profiel

Wij zoeken iemand die in staat is autonoom te werken en bij wie ondernemerschap in het DNA zit. Commerciële en/of logistieke bedrijfsprocessen en het IT-landschap in al zijn verscheidenheid kennen voor jou geen geheimen. Je bent creatief, weet kansen te herkennen, voelt je thuis in een cultuur van continu verbeteren en draagt daar actief aan bij.

Daarnaast beschik je over

· Een afgeronde HBO/ WO opleiding (in de richting van Bedrijfskunde en/of IT);
· Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied IT;
· Ervaring met (beheer en/of ontwikkeling) van SAP systemen;
· Ervaring met projectmanagement en projectmatig werken;
· Ervaring in het werken met een complexe beheerorganisatie;
· Ervaring in samenwerken met commerciële afdelingen (B2B);
· Ervaring met incident-, problem-, change- en release management

Je werkveld

Je hebt de Groothandel als je primaire aandachtsgebied. Je bent werkzaam binnen het team IT Groothandel en bent daarmee het aanspreekpunt voor de groothandelsorganisatie met betrekking tot IT dienstverlening op zowel operationeel als tactisch gebied. Het team IT Groothandel wordt op dit moment samengesteld. Je zal te maken krijgen met de diversiteit van de organisatie; operationeel, dynamisch, veeleisend, internationaal en vol passie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  10-03-2016 11:03
  Plaats
  H i ambacht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-03-2016 11:09
  Plaats
  Liempde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-03-2016 11:10
  Plaats
  Heerde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-03-2016 10:11
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-03-2016 11:50
  Plaats
  Nieuwe Niedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-03-2016 23:24
  Plaats
  Niftrik

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten