Senior Adviseur Aanvraag MKB

Intermediair
Let's Go Uitzendbureau BV
Geplaatst op
11-03-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
336
Status
Gesloten

Omschrijving

Wij zoeken een vakkundige en analytische Adviseur Aanvraag MKB met een uitstekend gevoel voor kredietrisico’s bij zakelijke klanten. Jij bent een vasthoudende Adviseur die altijd streeft naar optimalisatie van risico’s versus commercieel belang. Je bent in staat om zelfstandig een analyse en oordeel te kunnen vormen over gevraagde financieringen, neemt persoonlijke verantwoordelijkheid en bent in staat om dat op de juiste wijze te communiceren. Je bent overtuigend, communicatief sterk en je wilt jezelf verder ontwikkelen binnen het boeiende bankvak. Je kunt bovendien uitstekend zelfstandig werken, maar je bent ook een echt teamspeler.

Wat wordt er van jou verwacht?

Als Adviseur MKB Aanvraag (CMO) werk je binnen een afdeling ‘with a bite’ met collega’s die oprecht passie hebben voor hun vak. Je bent werkzaam in een werkomgeving waar slagvaardigheid en ondernemerschap voorop staan. In je functie ligt de nadruk op het analyseren en beoordelen van kredietaanvragen/mutaties van MKB klanten. Kwaliteit en snelheid van het advies staan hierbij hoog in het vaandel.

Je functie is breed en zeer afwisselend, en tot jouw belangrijkste werkzaamheden behoren onder meer

 • Advies geven naar mandaathouders, waarin je aangeeft of een financieringsaanvraag/wijziging acceptabel is en ook zo nodig meedenken over alternatieve passende constructies, die wellicht beter zouden kunnen zijn voor de relatie, maar ook voor de klant.

 • Het maken van gedegen financiële analyses, maar ook beoordeling van andere aspecten zoals dekking / zekerheden en kwaliteit.

 • Zorgdragen voor het optimaliseren van kwaliteit kredietverlening binnen de CMO.

 • Continu op de hoogte blijven over marktontwikkelingen, bankproducten en processen.

Je hebt geen eigen klantportefeuille. Dit vraagt veel van je deskundigheid, flexibiliteit, sensitiviteit en inlevingsvermogen. In je werk staat het klantbelang te allen tijde centraal en je zorgt daarom altijd voor een goede balans tussen klantrisico’s en kansen voor de opdrachtgever. Wij zijn op zoek naar kandidaten op het niveau van senior. Als Adviseur Aanvraag werk je in een hecht team van enthousiaste en professionele collega’s vanuit Bunnik of Amsterdam.

Beschik jij over de volgende functie-eisen?

 • een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Bedrijfseconomie of Bank- en Verzekeringswezen;

 • minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een bancaire werkomgeving;

 • aantoonbare kennis van het verstrekken van zakelijke financieringen en risicobeheer

 • ervaring in het interpreteren van zakelijke financierings gegevens (balansen/jaarcijfers)

-Standplaats Amsterdam / Bunnik, waarbij Amsterdam ten alle tijden bereisbaar dient te zijn.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en beschik jij over alle functie-eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Wat bieden wij jou?

Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Werken met ondernemers vraagt om snel schakelen, jezelf ondernemend opstellen, creatief inspelen op de specifieke situatie van klanten en continu op de hoogte blijven van nieuwe (markt)ontwikkelingen. Er wordt veel aandacht besteed aan coaching en training en je krijgt alle ruimte voor een uitstekende (financiële) ondersteuning bij de persoonlijke ontwikkeling. Mensen helpen doorgroeien binnen het boeiende bankvak staat daarbij hoog in het vaandel. Werkwijze: open, eerlijk en deskundig advies te geven over bankzaken en de beste service aan deze zakelijke klanten te verlenen. De relatie stelt zich hierin pro-actief op en zorgt altijd voor een persoonlijk en betrokken aanpak. De Commerciële Midoffice heeft een cruciale rol in de bediening van de MKB klant. De Commerciële Midoffice behandelt alle klantverzoeken voor adviesrijke producten van de MKB klant en is in veel gevallen hét contactpunt voor (nieuwe) relaties binnen het MKB
 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-03-2016 11:19
  Plaats
  Weesp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten