Intermediair
Let's Go Uitzendbureau BV
Geplaatst op
11-03-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
503
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een IT Ops Engineer voor het testen en beheren van hoogwaardige applicaties. Is jouw kennis up-to-date wat betreft IT innovaties? Wil jij werken volgens de nieuwste methoden binnen complexe IT projecten? Misschien is dit project wel iets voor jou..

Als IT Development Engineer vervul je in een professioneel team van Development- en Operations Engineers (DevOps team) een belangrijke IT inhoudelijke rol bij het bouwen van tests en het beheren van één of meerdere technologisch hoogwaardige applicaties. Gedurende een periode van tenminste 18 maanden werk je samen met de collega’s in je team intensief aan het testen en beheren van deze software applicaties. Jij transporteert de applicatie naar een productie omgeving en monitort dat de applicatie beschikbaar is en correct functioneert.

Werkzaamheden

Je werk als IT Operations Engineer is zeer afwisselend, maar tot jouw belangrijkste taken/aandachtsgebieden behoren onder meer:

 • Het bouwen van tests en testen van applicaties;

 • Het deployen van applicaties;

 • Het beheren van applicaties, waaronder het oplossen van problemen en het monitoren van het functioneren van applicaties.

De DevOps teams hanteren de Scrum methodiek en Continuous Delivery Engineering Practices. Daarmee loopt de opdrachtgever niet alleen voorop in concrete innovaties op IT gebied, maar ook in de werkwijze die wordt gevolgd voor het ontwerpen, bouwen en testen van applicaties alsmede het proces van in beheer nemen, het beheren en uiteindelijk decommisionen van applicaties. Op deze manier werkt de opdrachtgever doorlopend aan optimalisatie van de dienstverlening aan zijn klanten en aan het verder verstevigen van zijn leidende positie in de markt. Jij hebt in je functie dan ook directe invloed op de tevredenheid onder klanten van de opdrachtgever en vanzelfsprekend wordt er van jou verwacht dat je in al je werkzaamheden het klantbelang voorop stelt. In je functie rapporteer je aan de IT Chapter Lead

Jouw werkomgeving

Als IT Operations Engineer werk je samen met je enthousiaste en professionele collega’s in een (virtueel) DevOps team in Amsterdam. Werken binnen een professionele, dynamische afdeling in een continu veranderende en complexe omgeving. Er is veel ruimte voor innovatie, de kwaliteit staat voorop en de klant staat centraal in alle activiteiten.

Profiel

Een vakkundige en analytische IT Operations Engineer
Je bent een vakkundige en analytische IT Operations Engineer. Je bent inhoudelijk sterk en je bent erop gericht om in je werk de beste en concrete resultaten te behalen. Je begrijpt als geen ander wat de wensen en behoeftes van jouw (interne) klanten zijn op het gebied van IT en je bent bovendien een echte teamspeler. Ook ben je in staat om collega’s te coachen en constructieve feedback te geven.

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring technisch applicatiebeheer op AIX en Linux (RedHat)

 • ITIL kennis en meerdere jaren ervaring

 • Ervaring in financiële dienstverlening

 • Bereidheid tot meedoen met standby diensten

 • Ervaring met Nolio is een pré.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau

 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een complexe IT omgeving

 • Kennis en ervaring met Scrum. Ervaring met Continuous Delivery is een pre

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-03-2016 13:27
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten