Desk Accountmanager voor een verzerkingsorganisatie

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
10-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
45
Op locatie
Omgeving Den Haag
Reacties
1
Bekeken
554
Status
Gesloten
Referentie
Desk Accountmanager voor een ver

Afrondingstoelichting

De opdracht is inmiddels ingevuld met een andere kandidaat


Omschrijving

Voor een verzerkingsorganisatie zijn wij per direct op zoek naar een Desk Accountmanager waarin je verantwoordelijk bent voor een groep aan jou toegewezen gevolmachtigden.
Het betreft hier voornamelijk commercieel gerichte contacten, primair per telefoon, e-mail en nieuwe media. Deze contacten zijn zowel proactief als reactief en hebben als doel het blijvend strategisch linken van de distributiepartne.
Je organiseert ook op tactisch niveau de samenwerking, regisseert operationele problemen en lost deze waar mogelijk zelf op. Een nadrukkelijk onderdeel van jouw rol is het rapporteren over en signaleren van omzet- en rendementsontwikkelingen op individueel en marktniveau. Hierbij is uitstekende inhoudelijke kennis van volmachtprocessen zeer relevant.
Je werkt samen met een Key Accountmanagers en een Business Consultant. Er is een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen. Gezamenlijk met de Key Accountmanager en Business Consultant houd je je bezig met het opstellen van het marktbewerkingsplan, waarbij je tevens een continue monitorende en eventueel bijsturende rol hebt.

Binnen het toegewezen segment aan volmachten realiseer je de indirecte verkoop van productproposities in de 100% tekening aan de klant en inventariseer je cross selling mogelijkheden. Je adviseert en verstrekt informatie aan gevolmachtigden over de strategie, beleidskeuzes, de totale productpropositie, gericht op duurzame distributiepartnerrelaties en realisatie van de eigen verkooptargets.

Je stelt periodieke rapportages op over de voortgang en realisaties per gevolmachtigde, zodanig dat een juist en volledig inzicht bestaat voor belanghebbende partijen. Adviezen aan management en directie incluis. Als Desk Accountmanager ben je mede verantwoordelijk voor de realisatie van doelstellingen op het gebied van omzet, rendement, portefeuillebeheer, retentie en correctheid van uitbestede bedrijfsprocessen.

Functie-eisen

Wij vragen

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

 • In het bezit van de diploma‚Äôs WFT Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk, Volmacht Algemeen, Volmacht Overig.

 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.

 • Ervaring met telefonische verkoop.

 • Aantoonbare ervaring met acties Marketing / Campagne management.

 • In staat om op tactisch niveau marktvisies te delen.

 • Kennis van nieuwe media zoals webinar, videochat en teamviewer.

Competenties
Je bent een echte netwerker in de branche (zowel intern als extern) en kunt goed samenwerken. Je bent klantgericht en kunt goed luisteren. Je bent in staat zelfstandig te werk te gaan, neemt daarbij eigen initiatief en bent vasthoudend. Je bent markt- en productgericht.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-03-2016 10:36
  Plaats
  Schoonhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten