HRM Adviseur Eerstelijns

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Middelburg
Reacties
5
Bekeken
648
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

01-04-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

15-03-2016 om 17:00 uur

Als eerstelijns adviseur HRM heb je de overtuiging dat de resultaten van Rijkswaterstaat zijn terug te voeren op de prestaties van mensen. Daarom stel je het management in staat om naast de productieverantwoordelijkheid ook de HRM-verantwoordelijkheid goed uit te voeren.

Je neemt o.a. de bewaking en voortgang van de mobiliteit op je en begeleidt trajecten in verband met onvoldoende functioneren. Je inventariseert en analyseert de opleidingsbehoefte in het kader van SPM en biedt algemene ondersteuning aan de senior HRM adviseurs. In verband met de ondersteuning van de Rijksrederij ben je minimaal 1 dag per week in Rijswijk aanwezig om vragen van de teamleiders te beantwoorden.

Als generalist op het brede HRM-vakgebied en door je bekendheid met de haarvaten van de organisatie, adviseer, ondersteun en coach je managers gevraagd en ongevraagd bij de invulling van hun HRM- en productieverantwoordelijkheid. Je bent voor het management het eerste aanspreekpunt voor alle HRM aangelegenheden. Je treedt op als volwaardige, professionele en zelfstandig sparringpartner waarbij alle facetten van het HRM-vak aan de orde komen.

Je adviseert en ondersteunt bij de uitvoering van het corporate HRM-beleid en bij ontwikkelings- en veranderingsprocessen. In je adviezen, ondersteuning en benadering weet je goede aansluiting te vinden bij de gevoeligheden, prioriteiten en behoeften van het management en de ontwikkelingsfase waarin jouw organisatieonderdeel zicht bevindt.

Waar nodig schakel je snel en efficiƫnt tweedelijns specialistische HRM-diensten in. Je kunt regie voeren op en/of inhoudelijke kennis inbrengen in de te realiseren organisatiebrede HRM-projecten. Ook lever je een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en realisatie van het corporate HRM-beleid binnen jouw organisatieonderdeel.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van HRM, sociale wetenschappen, bedrijfskunde, organisatieontwikkeling of een vergelijkbare richting.

 • Je hebt brede kennis van het vakgebied en de ontwikkelingen daarbinnen.

 • Bachelor - HBO werk-, denk en opleidingsniveau.

 • Je hebt inzicht in de organisatorische en inhoudelijke samenhangen in de brede context van Rijkswaterstaat

 • Je hebt ervaring met alle onderdelen van en rollen in het adviesproces: diagnose en onderzoek, analyseren, adviseren. Ook presenteren, evalueren, schriftelijk en mondeling rapporteren horen hierbij.

 • Je hebt 5 tot 7 jaar aantoonbare ervaring in relevante adviesfuncties.

 • Je hebt kennis van projectmatig werken.

 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van HRM.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  10-03-2016 18:29
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-03-2016 08:59
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-03-2016 09:41
  Plaats
  Poortugaal

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-03-2016 11:10
  Plaats
  Vlissingen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-03-2016 14:06
  Plaats
  Gouda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten