Adviseur brandveiligheid

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
10-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
0
Bekeken
398
Status
Gesloten
Referentie
IGB60874074

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een adviseur met ervaring met adviseren in (complexe) brandveiligheidsvraagstukken.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De directie Vastgoedbeheer (VB) is verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen, gebouwgebonden (technische) installaties, terreinen en gronden van het de opdrachtgever, zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand. Bij specialties betreft dit panden, terreinen en gronden die onlosmakelijk verbonden zijn met het primaire proces. Bij kantoren betreft dit panden waar het primaire proces in kan worden uitgevoerd. Daarnaast realiseert de directie de kleinere projecten die het gevolg zijn van (her)ontwikkeling, transformatie of transacties.

De afdeling Technisch Beheer heeft een landelijke, productgeoriënteerde indeling. Zij is integraal verantwoordelijk het vaststellen van de kwaliteit van het vastgoed door middel van onderhoudsinspecties, het vervolgens opstellen van (meerjaren)onderhoudsprogramma's en zet die als projectopdrachten uit binnen de directie VB. Daarnaast omvat Technisch Beheer ook de onderwerpen die een landelijke aanpak vergen en centraal gestuurd  moeten worden.

De sectie Keuringen & Programma's stelt meerjaren (onderhouds)programma's op en is verantwoordelijk voor de uitrol van de landelijke programma's, zoals de aspectprogramma's brandveiligheid en legionella of het landelijk keuringsprogramma van Defensie.

Het cluster Programma's richt zich op vastgoedbeheer-activiteiten waar extra aandacht benodigd is. Denk hierbij aan veiligheidsaspecten of aanvullende programma’s naar aanleiding van wetswijzigingen. In veel gevallen zullen dit tijdelijke programma’s zijn totdat ze in het reguliere proces terug gebracht kunnen worden. Ook deze implementatie is een taak van het cluster. Een aantal onderwerpen zullen als separaat programma blijven lopen.

Voor het Cluster Programma’s is de opdrachtgever op zoek naar een adviseur brandveiligheid voor het  programma Brandveiligheid ten behoeve van de categorie Niet Voorrang-Eigendom.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent betrokken bij de werkvoorbereiding en aanverwante uitvoering van de brandveiligheidsprojecten in alle facetten.

 • U hebt hierbij altijd aandacht voor het reguliere proces, dus het beheer en onderhoud. 

 • U analyseert, vraagt kritisch door en beschrijft de kern van de vraag.

 • U zet deze vraag om in een product, waarmee projectleiders van de directie Vastgoedbeheer, ontwerpende en uitvoerende partijen goed uit de voeten kunnen.

 • U toetst de aangeleverde producten vanuit de markt.

 • U bent verantwoording schuldig aan het clusterhoofd Programma's.

 • U maakt gebruik van bestaande kennis en formats voor een efficiënte advisering.

 • U bent voor uw vakgebied alert op (mogelijke) wijzigingen in wetgeving, normering of beleid en kunt dat ook adequaat vertalen in uw advisering.

Eisen

 • U hebt aantoonbare ervaring met adviseren in (complexe) brandveiligheidsvraagstukken

 • U hebt een bouwkundige, bouwfysische of elektrotechnische universitaire opleiding afgerond, of een hbo-opleiding met aanvullende opleidingen op het gebied van brandveiligheid, in combinatie met bijvoorbeeld veiligheidskunde of risicomanagement.

 • U bent in staat een advies op te stellen.

 • U kunt omgaan met een diverse werkportefeuille met grote en kleine, complexe en eenvoudiger projecten (die verspreid zijn over het hele land). 

 • U bent in staat wetgeving, normering en beleid te beïnvloeden.

 • U hebt ervaring met het vastleggen van ervaringen uit projecten en deze te delen met de collega’s. 

 • U bezit een vlotte pen en een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Den Haag

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind september 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Bouw, civiele techniek, advisering, vastgoed, utiliteit

            

Hoe?

Reageer vóór donderdag 17 maart aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten