Letselschadebehandelaar of Letselschadespecialist

Opdrachtgever
Nederlands Letselschade Bureau
Geplaatst op
12-03-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
75,00
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
1192
Status
Gesloten
Referentie
Letselschade behandelaar / Letse

Omschrijving

Beschrijving aanvraag

Gedegen kennis van de juridische aspecten van schadeverzekeringen op basis van werkervaring en opleiding met name op het gebied van aansprakelijkheid. Cijfermatig inzicht en rekenkundige vaardigheden. Kennis van (juridische en financiële) wet- en regelgeving samenhangend met schadeverzekeringen op basis van werkervaring of opleiding. Inzicht in economische principes en administratieve processen. Affiniteit met computersystemen die ingezet worden voor het uitvoeren van berekeningen en administratieve handelingen t.b.v. verzekeringen. Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Flexibel, stressbestendig, enthousiast, teamplayer. Pro-actieve houding (meedenker ipv meelifter). Vindt het een uitdaging om in een nieuwe en veranderende organisatie te werken waarin het behalen van een gezamenlijk resultaat voorop staat. 


Omschrijving werkomgeving (afdeling/project): 
Beschrijving opdracht: Handelt claims af en stelt zich servicegericht op. Leeft zich in en handelt vanuit het perspectief van de eindklant en de verzekeringsadviseur. Zorgt voor een juiste registratie van de gemaakte afspraken en vervolgacties en geeft relevante informatie door aan de desbetreffende collega c.q. afdeling. Komt klantafspraken na en informeert de eindklant en verzekeringsadviseur periodiek over de status van de claim. Beoordeelt, analyseert en behandelt (tot een bepaald financieel belang) de aangemelde claims. Maakt op basis van telefonisch contact met de verzekeringsadviseur en eindklant een analyse van de schadeclaim en bepaalt op basis van de analyse de vervolgstappen. Verzorgt de communicatie met de verzekeringsadviseur en de eindklant en onderhandelt met de verzekeringsadviseur, verzekerde, tegenpartijen en belangenbehartigers over de schaderegeling. Stelt potentieel verhaal van schades vast en verhaalt deze schade daadwerkelijk bij derden (klant, Waarborgfonds, tegenpartij, etc). Analyseert en beoordeelt alle voorkomende zaken op fraude aspecten en initieert actie ter bestrijding van fraude. Ondersteunt het management bij de vakinhoudelijke beoordeling van schadegevallen binnen het productspecialisme Materiedeskundige op vakgebied. Interne vertegenwoordiging. Adviezen aan management en medewerkers Specifieke kennis en vereisten:
WO Rechten Kennis van (juridische en financiële) wet- en regelgeving samenhangend met schadeverzekeringen op basis van werkervaring of opleiding

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    13-03-2016 09:37
    Plaats
    Oosterhout

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten