Applicatiebeheerder

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
13-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Emmeloord
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten
Referentie
B1030

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Start

4-4-2016

Eind

2-9-2016

Uur

32 u/wk

Reageren

21-3-2016, je CV, uurtarief en motivatiebrief

Gunning

31-3-2015

Eigenlijk zoek t de gemeente met wederzijds goed vinden iemand voor vast dienst verband, dus die intentie moet je wel hebben!

De ontwikkelingen in het sociale domein zoals het wijkgericht werken, de kanteling van de Wmo, het inrichten van de WerkCorporatie en de veranderende rol van de gemeente als gevolg van de komst van nieuwe taken en doelgroepen (de 3 decentralisaties Awbz, Jeugdwet en Participatiewet) leiden tot grote veranderingen in de werkwijzen van medewerkers en de sturing op de bedrijfsvoering binnen het cluster Uitvoering Sociaal Domein. Dit heeft ook grote invloed op het takenpakket van het Bedrijfsbureau.
Behalve een zwaarder en breder takenpakket, brengt deze transitie ook de nodige risico’s met zich mee.

Het cluster
Het cluster USD bestaat uit drie teams: Klantmanagement, Klantondersteuning en het team Bedrijfsbureau. Het Bedrijfsbureau ondersteunt de collega’s van cluster USD, de WerkCorporatie en de (externe) collega’s van de teams Doen (sociale wijkteams) bij het gebruik van de applicaties.

De functie
Je bent iemand met een brede blik op functioneel beheer. Testen, analyseren en implementeren is voor jou bekend terrein. Je hebt een scherpe, analytische blik op de dagelijkse bedrijfsvoering van het Sociaal Domein en weet deze om te zetten in verbeterplannen, managementinformatie en/of de systemen.

Het vertalen van data naar leesbare managementinformatie door middel van Cognos is één van de kerntaken. Daarnaast ben je inhoudelijk bekwaam op de verschillende onderdelen van Suites voor het Sociaal Domein (Suite4Werk, Suite4Inkomen, Suite4Zorg en Suite4Jeugd, PKO4all en Key2Jongerenmonitor). Je onderhoudt direct contact en je levert een actieve bijdrage in dat contact met zowel de interne organisatie, sociale wijkteams, zorgaanbieders en softwareleveranciers.

Je fungeert als vraagbaak met betrekking tot de digitale en geautomatiseerde processen en je hebt een belangrijke signalerende functie naar de directe collega’s, clusters MO en FPC en het management. Daarnaast ben je bereid een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het cluster in het algemeen en de ontwikkeling van het Bedrijfsbureau in het bijzonder.

Kandidaatomschrijving

Een HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit minimaal een MBO-diploma aangevuld met ruime en parate kennis van en ervaring met het werken in of voor een gemeente en applicaties op het gebied van het sociale domein. Een afgeronde HBO opleiding is een pré. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het testen, analyseren en implementeren van applicaties. Ervaring met de genoemde softwarepakketten is een pré.

De competenties klantgericht, vraaggericht en transparant werken staan hoog in je vaandel binnen het cluster USD! Je bent communicatief, mondeling en schriftelijk vaardig en hebt er geen moeite mee voor een groep iets te presenteren. Je bent van nature nauwkeurig en gestructureerd. Je bent een teamspeler en je bent flexibel, analytisch en initiatiefrijk. Je kunt proces- en planmatig denken en handelen en je hebt een dienstverlenende instelling.

De gemeente is op zoek naar kandidaten die, bij wederzijds goedvinden, na deze periode kosteloos in dienst willen/ kunnen treden bij de gemeente Noordoostpolder.

Gespreksplanning
Uit de top 10 van kandidaten wordt door de gemeente bepaald welke kandidaten uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 29 maart 2016 tussen 09.00- 13.00 uur.

Eisen

Opleiding MBO
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde MBO opleiding. Werkervaring applicatiebeheer
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als applicatiebeheerder binnen een gemeente.
Referentie vereist

Gevraagde documenten

Aanleveren bij offerte

VAR verklaring (indien ZZP'er)
Motivatiebrief ( maximaal 1 A4)

Aanleveren na gunning

Kopie ID bewijs (indien ZZP-er)

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 10 %

Gesprekkenronde Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Weging: 50 %

Meerjarige werkervaring. Op CV aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, als applicatiebeheerder binnen een gemeente.
3 t/m 4 jaar werkervaring (10 %)
5 jaar of meer werkervaring (20 %)

Weging: 20 %

Werkervaring applicaties sociaal domeinOp CV aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, met het testen, analyseren en implementeren van één of meerdere van de volgende applicaties Suite4Werk, Suite4Inkomen, Suite4Zorg en Suite4Jeugd, PKO4all en Key2Jongerenmonitor.
1 t/m 2 jaar werkervaring (5 %)
3 t/m 4 jaar werkervaring (10 %)
5 jaar of meer werkervaring (15 %)

Weging: 15 %

Opleiding HBO Op CV aantoonbaar minimaal aan afgeronde HBO opleiding.Weging: 5 %

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten