Medewerker Frontoffice Publiekszaken

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
13-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Dronten
Reacties
0
Bekeken
1353
Status
Gesloten
Referentie
B040

Omschrijving

Start

25-5-2016

Eind

6-9-2015

Uur

16 uur/ week

Indienen

23-3-2016

Verlenging

Ja, 3x 1 mnd

Gunning

20-5-2015, je krijg altijd feedback van ons

Afdeling Publiekszaken (PZ) Dronten
Binnen de afdeling PZ staat de dienstverlening naar onze burgers, bedrijven en instellingen centraal via alle kanalen. De komende jaren zal de afdeling een belangrijke rol spelen in het verder vormgeven van het gemeentelijk klantcontactcentrum (KCC). Dit KCC beantwoordt in 2015 het merendeel van de huidige vragen van onze klanten aan de gemeentelijke organisatie. De doelstelling is dat de gemeente, via haar KCC, in 2016 meer dan 80% van alle vragen, die aan de overheid gesteld worden, beantwoordt. Wegens het tijdelijke vertrek van een collega in verband met zwangerschapsverlof zoeken ze voor de Publieksbalies een Medewerker Frontoffice Publiekszaken.

Functie
Als medewerker frontoffice Publiekszaken ben je zelfstandig werkzaam aan de Publieksbalies voor het themagebied Burgerzaken. Je draagt zorg voor verwerking van aanvragen van o.a. reisdocumenten en rijbewijzen, verklaringen omtrent het gedrag, verhuisaangiften, uittreksels BRP, etc.

KandidaatomschrijvingCompetenties

Je bent een klantgerichte frontoffice medewerker, die als geen ander de klantvraag weet te onderkennen en onze klanten efficiƫnt en servicegericht weet te helpen aan de vele multidisciplinaire producten en diensten van de gemeente binnen het themagebied burgerzaken. Wij zijn op zoek naar een collega met een flexibele instelling, die stressbestendig is en weet wat het is om een zorgvuldige en integere werkwijze te combineren met de noodzakelijke handelingssnelheid die vereist is in het centrum van de publieke dienstverlening.

De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken

  • Organiseren en plannen

  • Communicatieve vaardigheden

  • Zelfstandig kunnen werken

  • Zorgvuldig

  • Stressbestendig

  • Flexibel

Gespreksplanning

Uit de top 10 van kandidaten wordt door de gemeente bepaald welke kandidaten uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken vinden plaats in week 14, 2016.

Toelichting op rooster

De standaard werkdagen kunnen in overleg worden bepaald. Daarnaast wordt er een flexibele inzet verwacht qua uren en dagdelen. Ruilen van werkdagen (in overleg) als gevolg van een excellente dienstverlening behoort tot de praktijk. Kandidaten zijn in deze periode volledig beschikbaar en dienen op verzoek ook een avondopenstelling (woensdagavond) te kunnen werken.

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Eisen

Opleiding Op CV aantoonbaar een afgeronde MBO Opleiding. Werkervaring Op CV aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als frontoffice medewerker Burger- en/of Publiekszaken binnen een gemeente.
Referentie vereist Systeemkennis Op CV aantoonbaar minimaal 0,5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 2 jaar met Key2Burgerzaken.
Opleiding Op CV aantoonbaar een afgeronde Basisopleiding Publiekszaken (BOP), dan wel Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ).
Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte
Motivatiebrief
aanleveren na gunning
VAR-verklaring (indien ZZP-er)
Kopie ID-bewijs (indien ZZP-er)
VOG

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 20 %

Gesprekkenronde Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Weging: 50 %

Meerjarige werkervaringOp CV aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar als frontoffice medewerker Burger- en/of Publiekszaken binnen een gemeente.
2 t/m 3 jaar werkervaring (10 %)
4 t/m 5 jaar werkervaring (20 %)
6 jaar of meer werkervaring (30 %)

Weging: 30 %

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten