Frontoffice medewerker publiekszaken

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
14-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Dronten
Reacties
0
Bekeken
85
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een frontoffice medewerker publiekszaken.

De gemeente Dronten is een jonge gemeente met lef. In veertig jaar tijd groeide de gemeente Dronten uit tot een gemeente met meer dan 40.000 inwoners. Het thema “Dronten geeft je de ruimte” voert dan ook verder dan de fysieke ruimte in de gemeente. Ook in de organisatie van de gemeente Dronten: daar worden talenten benut! Wie wil groeien, kan er groeien. Balans tussen werk en privé vinden wij zeer belangrijk. De directie wordt gevoerd door de directeur/gemeentesecretaris en de directeur strategie en projecten. De organisatie bestaat uit tien overzichtelijke afdelingen. De managers vormen het ManagementBeraad. Het personeel van de gemeente heeft een transparante relatie met het gemeentebestuur en is zeer betrokken bij de samenleving, maakt er afspraken en komt deze ook na. Dienstverlening gaat verder dan veiligheid en gezonde financiën. We denken mee met ‘onze klanten’ en zijn toekomstgericht. Integriteit staat bij werknemers van de gemeente Dronten hoog in het vaandel. Werknemers van de gemeente Dronten roesten niet vast in patronen, maar hebben een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding. (zie www.dronten.nl).

Afdeling Publiekszaken (PZ)
Binnen de afdeling PZ staat de dienstverlening naar onze burgers, bedrijven en instellingen centraal via alle kanalen. De komende jaren zal de afdeling een belangrijke rol spelen in het verder vormgeven van het gemeentelijk klantcontactcentrum (KCC). Dit KCC beantwoordt in 2015 het merendeel van de huidige vragen van onze klanten aan de gemeentelijke organisatie. De doelstelling is dat de gemeente, via haar KCC, in 2016 meer dan 80% van alle vragen, die aan de overheid gesteld worden, beantwoordt. Wegens het tijdelijke vertrek van een collega in verband met zwangerschapsverlof zoeken we voor de Publieksbalies een Medewerker Frontoffice Publiekszaken.

Functie
Als medewerker frontoffice Publiekszaken ben je zelfstandig werkzaam aan de Publieksbalies voor het themagebied Burgerzaken. Je draagt zorg voor verwerking van aanvragen van o.a. reisdocumenten en rijbewijzen, verklaringen omtrent het gedrag, verhuisaangiften, uittreksels BRP, etc.

Kandidaatomschrijving
Competenties
Je bent een klantgerichte frontoffice medewerker, die als geen ander de klantvraag weet te onderkennen en onze klanten efficiënt en servicegericht weet te helpen aan de vele multidisciplinaire producten en diensten van de gemeente binnen het themagebied burgerzaken. Wij zijn op zoek naar een collega met een flexibele instelling, die stressbestendig is en weet wat het is om een zorgvuldige en integere werkwijze te combineren met de noodzakelijke handelingssnelheid die vereist is in het centrum van de publieke dienstverlening.

De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken

  • Organiseren en plannen

  • Communicatieve vaardigheden

  • Zelfstandig kunnen werken

  • Zorgvuldig

  • Stressbestendig

  • Flexibel

Eisen
Opleiding
Op CV aantoonbaar een afgeronde MBO Opleiding.

Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als frontoffice medewerker Burger- en/of Publiekszaken binnen een gemeente.
Referentie vereist

Systeemkennis
Op CV aantoonbaar minimaal 0,5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 2 jaar met Key2Burgerzaken.

Opleiding
Op CV aantoonbaar een afgeronde Basisopleiding Publiekszaken (BOP), dan wel Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ).

Start opdracht:25-5
Eind opdracht:6-9, optie tot verlenging 3 keer 1 mnd
Uren per week:16

Reageren kan tot 22-3 met cv, motivatie en uuratrief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten