Systeem Developer/Sharepoint Developer

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
14-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Alkmaar
Reacties
2
Bekeken
515
Status
Gesloten
Referentie
Viv sharepoint

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 236 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Heeft SharePoint geen geheimen voor jou? Wil je werken in een hecht team met veel contacten binnen en buiten de IT-organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou om onze afdeling te versterken! De afdeling CSI, Communiceren, Samenwerken & Integreren, beheert en ontwikkelt de SharePoint-omgevingen van Verzekeringen. De afdeling is multidisciplinair; dat wil zeggen dat technisch beheerders, ontwikkelaars en functionele specialisten in één team nauw met elkaar samenwerken om nieuwe wensen en wijzigingen succesvol te implementeren. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en verder kijkt dan alleen je eigen verantwoordelijkheid en aandachtsgebied. We zijn op zoek naar een webdeveloper mét SharePointkennis. SharePoint wordt binnen dit bedrijf ingezet voor zowel het intranet als in primaire business processen. We werken op de afdeling op dit moment met Sharepointversie 2013 en zijn in de voorbereiding om naar Office 365/SharePoint Online te migreren.
Je taken bestaan uit: Het ontwikkelen van SharePoint hosted apps en maatwerkoplossingen voor onze SharePointomgevingen; Het vertalen van functionele en technische requirements naar een oplossing; Het schrijven van de technische ontwerpen, release- en programmadocumentatie; Het uitvoeren van de systeem- en integratietesten; Het oplossen van issues (uit incidentmeldingen of logging); Het participeren in SharePointprojecten.

Functie-eisen

Afgeronde HBO opleiding of hoger; Uitgebreide kennis van CSS, HTML5, XSLT, XML, jquery en javascript; Minimaal drie jaar SharePoint ervaring vereist, SharePoint 2013 en/of SharePoint Online; Kennis van en ervaring met AngularJS / Bootstrap; Ervaring met Visual Studio, C#, ASP.Net, MVC en TFS is een pré; Relevante Microsoft certificaten zijn een pré (MCPD SharePoint); Ervaring in het opstellen van technisch ontwerpen; Kennis van SharePoint Designer en InfoPath is een pré; Ervaring met workflow is een pré; Communicatief vaardig en resultaatgericht; Sterk ontwikkelde analytische vaardigheden;

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  14-03-2016 11:07
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-03-2016 09:41
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten