Security Officer

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
15-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
385
Status
Gesloten
Referentie
308809/001_1458030897

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Leeuwarden op zoek naar een Security Officer.

Proces

Deadline: woensdag 16 maart 14:00 uur

Startdatum

1-4-2016

Einddatum

30-7-2016

Gemiddeld aantal uren per week

36

Indicatie/Maximaal tarief

zo scherp mogelijk

Bijzonderheid: één dag per week standplaats Den Haag.

Organisatie

De eindklant voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. Ze bieden begrijpelijke oplossingen waardoor haar klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst. Om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld wil de opdrachtgever een toonaangevende speler zijn op het gebied van e-commerce en intelligence. In rap tempo passen ze haar bestaande infrastructuur aan om klanten fundamenteel beter te bedienen. Het bedrijfsonderdeel Business Information Services (BIS) is de spil in dit proces.

Functie

Het ontwikkelen van informatiebeveiligingsbeleid en daaruit voortvloeiende richtlijnen. Niet alleen vandaag maar ook morgen willen zij de leiding nemen in het bieden van nieuwe oplossingen die samenwerking en dienstverlening mogelijk maken. Ze verrijken hun bestaande, betrouwbare systemen met de duizend-en-een mogelijkheden die interactieve online en IT-ontwikkelingen bieden. Vandaag willen klanten op hun smartphone kunnen checken hoe ze er financieel voorstaan. Morgen moet dat ook kunnen met een intelligente bril of smartwatch. Voor deze ontwikkelingen zoeken ze mensen die genieten van de laatste nieuwe IT-innovaties en niets liever willen dan die inzetten om écht het verschil te maken voor onze klanten.

Op basis van jouw kennis en ervaring speel je een cruciale rol in het vormgeven van beleid, in samenspraak met en als sparringpartner van het managementteam van de business branche. Dataveiligheid is een topprioriteit voor een digitaal gedreven financiële organisatie, en jouw beslissingen zijn dan ook voor een groot deel medebepalend voor hoe de strategie wordt geoperationaliseerd. Je ondersteunt de vertaling van beleid naar technische maatregelen, volgt trends binnen de markt en beoordeelt of die bruikbaar zijn binnen de organisatie om de vernieuwende ambitie te ondersteunen. Daarnaast verzorg je regelmatig presentaties op de afdelingen om je collega's bewust te maken van het belang van informatiebeveiliging en de rol die hierin van hen wordt verwacht. Door middel van periodieke audits controleer je of systemen en processen beantwoorden aan de vereiste informatiebeveiligingsniveaus. Je bevindingen rapporteer je aan de managers, en je bewaakt de voortgang van verbeteracties die deze managers in gang zetten. Voor deze uitdaging zoeken we dan ook een flexibele leader met lef en ervaring, en passie voor het vak informatiebeveiliging.

Profiel

Je hebt kennis van het specifieke vakgebied op WO-niveau, aangevuld met minimaal CISSP/CISM of gelijkwaardige opleidingen.

Je hebt minimaal vijf jaar relevante ervaring en beschikt over ruime kennis van de technieken en methodieken die binnen het vakgebied worden toegepast.

Je bent sociaal vaardig, analytisch sterk en resultaatgericht.

Je bruist van ambitie en wilt meewerken aan de transformatie van ons bedrijf tot een toonaangevende, klantgerichte organisatie in financiële dienstverlening.

Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen en bent in staat je expertise met overtuigingskracht uit te dragen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten