Mobile Developer

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
15-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
608
Status
Gesloten

Omschrijving

Yacht is op zoek naar een mobile developer, bij voorkeur met kennis van en ervaring met Appcelerator Titanium (of in iedere geval kennis van en ervaring met : javascript, alloy en backbone). Het betreft een opdracht voor minimaal 6 maanden op locatie bij de klant in omgeving Nijmegen / Den Bosch. Bij voorkeur wordt deze opdracht op fulltime basis uitgevoerd maar parttime is bespreekbaar.

Je werkt samen in een team van ontwikkelaars aan het door ontwikkelen van deze applicatie. Het betreft een mobile app voor waarmee blinden, slechtzienden of mensen met dyslexie toegang krijgen tot audio boeken, kranten en tijdschriften. Met jouw hulp willen ze graag nieuwe functies toevoegen (bijvoorbeeld een dagelijkse krant) om mensen met een visuele beperking zo snel en zoveel mogelijk toegang te geven tot informatie.

Wij zijn op zoek naar een ervaren mobile developer, bij voorkeur ben je bekend met het Appcelerator platform want dit is het platform dat gebruikt wordt voor het ontwikkelen van deze app. Mocht je niet in het bezit van van kennis van en ervaring met applcelerator titanium maar wel goede kennis van en ervaring met javascript, alloy en backbone dan komen we ook graag in contact!

in deze rol werk je samen met een team van ontwikkelaars, het is prettig als je daarbij ook een coachende rol aan kunt nemen.

Het betreft een fulltime opdracht voor minimaal 6 maanden op locatie in de omgeving van Den Bosch.

FUNCTIE-EISEN

Ervaring met het ontwikkelen van apps voor Android en iOS
Kennis van en ervaring met Appcelerator Titanium framework (pre)
Kennis van Javascript , alloy en backbone (must)
Opdracht in te vullen op basis van ZZP bemiddeling (VAR noodzakelijk) of detachering, salaris / uurtarief is bespreekbaar.

Interesse in deze opdracht? Laat je CV + korte motivatie achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten