Projectcoördinator junior

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
15-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
40,00
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
1035
Status
Gesloten
Referentie
BrainRabo junior PM green belt

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Werkzaamheden

N.a.v. onderzoeken wordt er een project gestart binnen de afdeling om beoogde efficiency mogelijkheden (tussen de 20-40%) binnen de verwerkende teams van e-Commerce, Cards en Chartaal (onderdeel Rabobank Betalingsverkeer) te realiseren. Van de Projectcoördinator met LEAN wordt verwacht dat hij/zij de huidige gebruikte processen gaat uittellen en analyseren, toetst bij de verschillende teams en daarna conclusies kan trekken en dit kan verwerken in een plan.
De projectmedewerkers helpen de beoogde plannen komende maanden op haalbaarheid verder uit te werken en waar het kan te realiseren voor 01-12-2016. Verwachting is dat persoon breder over geheel betalingsverkeer ingezet kan worden voor verbetersessies met procesmanagers / productmanagers / verwerkende teams.

Functie eisen

 • minimaal 5 jaar recente ervaring in soortgelijke rol

 • in bezit van LEAN Green belt

 • ervaring met projecten

Geen overgekwalificeerde kandidaten graag. We zijn echt op zoek naar 5 jaar relevante ervaring en green belt.

Competenties

 • Een organisator

 • Facilitator (kennis is voorhanden)

 • Spiegelend

 • Samenwerkend

 • Iemand die zaken inzichtelijk maakt en daarmee beslis baar

De afdeling

Veel betalingen worden tegenwoordig gedaan met creditcards of pinpassen. Toch is het contante (chartale) geld nog altijd niet weg te denken uit het dagelijks leven. In winkels, op de markt of bij kleine dienstverleners is het nog steeds gebruikelijk om contant te betalen. Het contante geld komt natuurlijk niet zomaar in handen van de consumenten. En zelfs niet in de geldautomaten waar de consumenten hun geld opnemen. Om de geldautomaten in Nederland vol te krijgen en te houden zijn vele stappen nodig. Naast het opnemen van geld wordt ook dagelijks geld door klanten afgestort. Binnen de Rabobankorganisatie worden deze producten en processen gefaciliteerd door de afdeling Chartaal, bestaande uit Product- en Procesmanagement Chartaal (PPM)en het team Chartaal Verwerking& CS..

Het team Chartaal Verwerking & CS ( 15 medewerkers) behandelt alle taken die te maken hebben met de verwerking van chartaal geld. Als Medewerker van het team Chartaal Verwerking & CS ben je verantwoordelijk voor een correcte en snelle afhandeling van taken die vallen binnen het gebied van het team. Deze taken zijn onderverdeeld in drie groepen; verwerking, voorraad en reclames. Zodra er iets misgaat in de verwerking van afstortingen of bestellingen treft dit zowel de verwerking als ook de reclames en het voorraadbeheer. De werkzaamheden binnen het team zijn opgedeeld in 7 processen: klantbestellen, bankbestellen, afstorten, voorraadbeheer, behandelen chartale reclames, rekeningbeheer en gegevensbeheer.
Geïnteresseerden dienen flexibel ingesteld zijn, houden van een uitdaging, zijn stressbestendig en zijn in staat om het proces met een brede blik te overzien.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten