Integraal beleidsmedewerker beheer openbare ruimte en burgerparticipatie

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
16-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Oldebroek
Reacties
0
Bekeken
31
Status
Gesloten
Referentie
P2010

Omschrijving

Aanvang opdracht

4-4-2016

Voltooiing opdracht

3-10-2016

Uren

20 u/ wk

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Oldebroek

Prijsstelling

€0 - €65 per uur

Aanbieden uiterlijk

23-3-2016, uur: 17.00

Vakgebied: Ruimtelijke ordening & Milieu aangeboden door Detabem

De werkzaamheden zijn ontstaan bij de eenheid Beheer en Uitvoering, bij het team handhaving, toezicht en beheer openbare ruimte en burgerparticipatie. Het taakaccent ligt bij groen en landschap en afvalwater). Het team is op zoek naar een enthousiaste en integraal denkende beleidsmedewerker.

De gemeente
Oldebroek ligt op de Noord Veluwe en heeft 23.000 inwoners. Onze gemeente bestaat uit zes dorpskernen, elk met hun eigen identiteit en kenmerken. Wij zijn trots op onze betrokken gemeenschap, actief in verenigingsleven en maatschappelijke organisaties. Met rust, ruimte en een afwisselend landschap bieden wij volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

De opgave van Oldebroek – Samen verantwoordelijk
De samenleving verandert en de gemeente verandert mee. Mensen willen minder afhankelijk zijn van de overheid en vooral zelf hun levenskoers bepalen. In Oldebroek willen we inwoners ruimte geven om zelf en met elkaar de koers te bepalen in hun dorpen. Zij kunnen zelf en met elkaar verantwoordelijkheid en initiatief nemen. Als gemeente willen we inwoners daarbij ondersteunen en sluiten we aan bij de agenda die de dorpen zelf opstellen. Dat doen we onder het motto 'Oldebroek, voor mekaar' dat staat voor samen werken aan een sterke en leefbare samenleving. Een nieuwe aanpak, waarin de samenleving aan het roer staat. Deze veranderingen vragen niet alleen om een cultuuromslag in de samenleving, maar ook bij bestuur en organisatie. Met elkaar werken we aan een nieuwe organisatie die aansluit bij de behoeften van de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd. We werken vanuit de kernwaarden ‘samenwerken’, ‘vertrouwen’, ‘betrokkenheid’, ‘open, actief en lef’ en ‘vakbekwaamheid’.

Het team
Het team Handhaving, toezicht en beheer is onderdeel van de eenheid Beheer & Uitvoering en heeft 25 medewerkers. Zij zetten zich in voor uitvoerende en (juridische) handhavingswerkzaamheden in de openbare ruimte. Klantcontacten vinden veelal indirect plaats en zijn vooral gericht op (groepen in) de samenleving. De uitvoering is vooral gericht op ontwikkeling, beheer, onderhoud van de openbare buitenruimte en voor de handhaving op het gebruik hiervan. Ook handhaving en toezicht op het terrein van de omgevingsvergunningen vallen onder deze eenheid. Al deze werkzaamheden vinden plaats binnen de context van Oldebroek voor Mekaar.

De taken
De functie van Integraal beleidsmedewerker Beheer openbare ruimte en burgerparticipatie behelst beheertaken in de openbare ruimte op het gebied van groen, civiel en afvalwater in combinatie met burgerparticipatie. Hierbij werk je nauw samen met de overige beleidsmedewerkers openbare ruimte. Je kernachtige taak is het bewaken van de samenhang tussen de beleidsvelden én de samenhang tussen beheer en de participatie-initiatieven. Samenwerken en mensen verbinden is hierbij onmisbaar. Wij verwachten van deze medewerker het vermogen tot netwerken. Hij of zij moet een bruggenbouwer zijn die in samenwerking met collega ’s (coördinator) lopende en nog te ontwikkelen burgerparticipatieprojecten begeleidt. Sociale vaardigheden en inlevingsvermogen zijn dus van groot belang.

Kandidaatomschrijving
Een HBO- werk en denkniveau, bij voorkeur in de richting van groen en landschap, civiele techniek;
Relevante kennis en ervaring van drie jaar met beheer openbare ruimte in een soortgelijke functie;
Je hebt kennis en ervaring of overtuigende affectie met groen en landschap en burgerparticipatie;
Je bent een bruggenbouwen en kan aantoonbaar verbinden;
Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
Je durft positie in te nemen en kan beargumenteerd adviseren, rekening houdend met de belangen van anderen;
Je staat voor de gemeentelijke uitgangspunten en kan de gemeente op een actieve en betrokken wijze vertegenwoordigen in gesprekken met lokale en regionale partners;
Je reflecteert op eigen handelen, kan boven de materie en de ‘waan van de dag’ uitstijgen en collega’s hierin ondersteunen.

Uit de kandidaten wordt door Detabem een voorselectie gemaakt, puur op de vereisten van de opdrachtgever, de gemeente bepaald welke kandidaten via ons uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 30 maart 2016 van 13.00 uur tot 17.00 uur uur.

Eisen
Opleiding Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding. Werkervaring Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, in een beleidsfunctie binnen het beheer van de openbare ruimte.
Referentie vereist

Gevraagde documenten aanleveren bij offerte

Motivatiebrief ( maximaal 1 A4)

Aanleveren na gunning
-Kopie ID-bewijs
-VAR verklaring (belastingdienst is tm mei 2017 coulant)
-VOG

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 20 %

Gesprekkenronde Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Weging: 50 %
Werkervaring integrale beleidsadvisering Op CV aantoonbare werkervaring met integrale beleidsadvisering in de openbare ruimte, met groen en landschap en burgerparticipatie, opgedaan in de afgelopen 7 jaar.
2 t/m 3 jaar werkervaring (10 %)
4 t/m 5 jaar werkervaring (20 %)
6 jaar of meer werkervaring (30 %)

Als wij Detabem u op basis van uw CV willen aanbieden nemen wij vooraf telefonisch contact met u op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten