Assistent Contractmanager A9GDW

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
644
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-4-2016

Einddatum

31-12-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

22-3-2016 om 17:00 uur

Functiebeschrijving

  • Vervangt de contractmanager indien nodig en ondersteunt de contractmanager voornamelijk met de aansturing van de (systeemgerichte) contractbeheersing.

  • Draagt zorg voor de operationele aansturing van het toetsproces wat uitgeveord wordt door een externe partij. Stuurt tevens de interne systeemtoetsers aan. Heeft met de toetscoördinator van ON-SCB afstemming over de samenhang van de toetsen in de overall toetsplanning waarin zowel de SCB toetsen van ON SCB als de Systeem toetsen van RWS worden opgenomen.

  • Beoordeelt de toetsresultaten die aangeleverd worden door de ON-SCB. Op basis van de verzamelde toetsresultaten brengt hij/zij eindadvies uit aan de contractmanager en verzorgt de contractuele correspondentie aan Opdrachtnemer.

  • Coördineert en draagt in samenwerking met Omgevingsmanagement en Technisch management zorg voor de inhoudelijke afstemming met Opdrachtnemer over de V&V methodieken.

  • Brengt, zonodig na afstemming met betrokken rolhouders, advies uit aan de contractmanager over op te leggen boetepunten en draagt zorg voor de afhandeling van opgelegde boetepunten en verzorgt de contractuele correspondentie aan Opdrachtnemer. Informeert de IPM rolhouders over het besluit van de contractmanager m.b.t. ‘voornemen tot opleggen boetepunten’ en de daarmee samenhangende wijzigingen in risicoprofielen. Stelt een brief ‘Melding boetepunten’ op waarmee de door de contractmanager vastgestelde boetepunten worden gemeld.

  • Verzamelt de relevante informatie die benodigd is in het kader van het “Bepalen Netto Beschikbaarheidsvergoeding”. Coördineert de toetsen op het betaalcriterium en is verantwoordelijk voor het proces van beoordelen van zowel de Periodieke Opgave als de Kwaftaalopgave. Hij informeert de betrokken toetsers en verstrekt hen de betreffende documenten. Op basis van de beschikbare toetsresultaten verstrekt hij/zij een advies aan de Contractmanager over het al dan niet akkoord gaan met (onderdelen van) van de Periodieke Opgave.

  • Ondersteunt/adviseert de contractmanager bij zowel het opstellen en evalueren van het projectspecifieke toetsplan als bij het periodiek evalueren van de contractbeheersing.

  • Ondersteunt en waar nodig vervangt de contractmanager bij algemene bijneekomsten i.h.k.v. het project A9 GDW

Functie eisen

-Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met civieltechnische achtergrond.
-Minimaal 5 jaar ervaring in het gevraagde werkgebied.
-Kennis en ervaring m.b.t. de gevraagde functie/rol/werkzaamheden/taken en producten.
-Kennis en ervaring met SCB bij DBFM contracten; ervaring met tunnelprojecten is een pré.
-Coördineren en begeleiden bij de invulling van werkpakketten in het deelproject;

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten