Strategisch Adviseur ICT

Opdrachtgever
Qualogy
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
178
Status
Gesloten
Referentie
QR3775

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Functie

Strategisch Adviseur ICT (QR3775)

Start

28-3-2016, 36 uur per week

Periode

6 mnd+

Omgeving

Rotterdam

Omschrijving

De afdeling Informatiemanagement, onderdeel van het domein IIFO (Informatie, Innovatie, Facilitair en Onderzoek), geeft invulling aan de taakgebieden informatie- en demand management en Functioneel beheer. In Dedicated clusterteams ondersteunen ze de clusters op het gebied van informatiemanagement en -advies (waar onder clusterinformatieplannen) en verzorgen de doorgeleiding van ondersteuningsverzoeken voor heel IIFO

De functie

De strategisch i-adviseur (SA-i) is vanuit cluster BCO werkzaam binnen één cluster als aanspreekpunt voor de wensen op het gebied van informatievoorziening. Als SA-i beheer en bewaak je de veranderportfolio van het cluster en stemt dit regelmatig af met de directie en portefeuillehouders van het cluster. Alle wensen die managers of gebruikers hebben voor nieuwe of gewijzigde informatievoorziening, worden aan de SA-i voorgelegd. Je bent dan ook hét loket en stuurt op een integrale benadering vanuit verschillende disciplines van IIFO. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het proactief adviseren over ontwikkelmogelijkheden als gevolg van concernbrede ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van generieke ICT of technologische ontwikkelingen.
Samen met de collega strategisch adviseurs draag je bij aan de verdere professionalisering van het vakgebied, onder andere door een bijdrage te leveren aan informatiebeleid, onder architectuur werken, portfoliomanagement en de ontwikkeling van generieke ICT-voorzieningen. Je levert vakmatige advisering aan de lijn bij investeringsbesluiten.

Vraag en aanbod

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Je bent:

  • een expert op informatievoorzieningsgebied;

  • in staat om Business requirements te inventariseren en te vertalen in ICT eisen.

Je kan goed schakelen tussen verschillende partijen en bent flexibel en stressbestendig.
Daarbij heb je een stevige en resultaatgerichte persoonlijkheid die goed in staat is integraal te denken. Door jouw kennis, in combinatie met jouw ervaring met advisering op jouw vakgebied, weet jij de juiste verbindingen te leggen en waar nodig hierop door te pakken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten