Projectmanager Vastgoed

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
1
Bekeken
858
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

11-4-2016

Einddatum

11-4-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-3-2016 om 18:00 uur

Het team Project- en Programmamanagement is binnen het Projectbureau verantwoordelijk voor het professioneel aansturen en (laten) uitvoeren van complexe en multidisciplinaire projecten en programma’s, met name op het terrein van stedelijke ontwikkeling. Tijdigheid, doelmatigheid en optimale resultaten zijn daarbij van groot belang. Je bent als projectmanager steeds meer regisseur dan uitvoerend projectleider. Je werkt voor je project inhoudelijk samen met en onder de verantwoordelijkheid van een ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever.

Op dit moment heeft het Projectbureau behoefte aan een projectmanager voor twee projecten op het gebied van monumentaal en gemeentelijk vastgoed:

 1. het project renovatie en uitbreiding van Museum De Lakenhal. In 2013 heeft de gemeenteraad ingestemd met het uitvoeringsbesluit voor de restauratie en uitbreiding. De uitvoering van de plannen voor de restauratie en uitbreiding van de historische panden gaat op korte termijn starten en moeten leiden tot meer ruimte voor het tentoonstellen van eigen kunstbezit en het verbeteren van de publieksruimtes.

 2. het project Herhuisvesting Ambtenaren, deelproject vastgoed. De projectmanager vastgoed opereert in een multidisciplinair team en draagt actief bij aan de kwaliteit en effectiviteit van dat team. Een goed ontwikkelde omgevingssensitiviteit en bestuurlijke sensitiviteit zijn in het project van bijzonder belang. Er wordt van de projectmanagers binnen het team gevraagd dat zij in staat zijn om mee te denken over en mee te werken aan de processen en producten die voor de andere deelprojecten en het overall projectresultaat van belang zijn. De projectmanager moet in staat zijn om te schakelen tussen de verschillende abstractieniveaus die in een omvangrijk project als Herhuisvesting Ambtenaren te onderscheiden zijn.

Taken

 je bent verantwoordelijk voor het integraal realiseren van het afgesproken projectresultaat binnen de gestelde projectkaders
 je creëert draagvlak bij in- en externe partijen
 je onderhoudt intensief contact met betrokken partijen en de ambtelijk opdrachtgever, ook neem je deel aan in- en externe werkoverleggen
 je stuurt multidisciplinair projectteams aan en zorgt voor goede in- en externe communicatie
 je meldt tijdig risico’s in je project aan de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever en stuurt op beheersmaatregelen
 je zorgt voor het interne afwegingsproces en stelt beslis- en besluitvormingsdocumenten op

Functie eisen

Een relevante afgeronde WO-Opleiding, bouwkunde of civiele techniek (eis).
Je hebt minimaal 5 jaar kennis en ervaring in vergelijkbare opgaven op de diverse terreinen van procesmanagemen
je hebt minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van uitvoering van plannen voor verbouwing van monumentale panden
je hebt minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met het ontwikkelen van vastgoed
je hebt werkervaring opgedaan in een gemeentelijke organisatie
je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het ontwikkelen van plannen voor nieuwbouw,
je weet de kennis van en ervaring met uitvoering van vastgoedplannen te vertalen naar nuttige adviezen voor Definitie- en Ontwerpfases
je bent sterk integraal georiënteerd in handelen en denkwijze
je bent gericht op het verkrijgen van draagvlak en leggen van verbindingen
je bent gericht op het realiseren van versnelling, met behoud van zorgvuldigheid en kwaliteit van proces en producten
je weet soepel jouw weg te vinden in een complexe gemeentelijke organisatie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  17-03-2016 16:27
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten