Performance Analyst

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zeist
Reacties
1
Bekeken
432
Status
Gesloten
Referentie
92160077

Omschrijving

Performance Analyst

Beschrijving van de functie en de functie eisen

Als Performance Analyst is je primaire taak het bijdragen aan de performance analyse. Je rekent met behulp van analysemodellen de performance op de beleggingsportefeuille voor de cliënten van Achmea Investment Management. Belangrijkste eis is dat je meerjarige ervaring hebt met de performance module van SimCorp Dimension .

Beschrijving van de afdeling

Als Performance Analist maak je deel uit van de afdeling Performance & Management Rapportage. Het team bestaat uit 17 professionals onder leiding van een manager. De afdeling verzorgt o.a. onafhankelijk de mandaatcompliance en performance-meting voor cliënten en legt door middel van management rapportages verantwoording af over de ontwikkelingen binnen de beleggingsportefeuilles.

Profiel

Als Performance Analyst beschik je over een afgeronde WO-opleiding financiële economie, econometrie, wiskunde of gelijkwaardig.
Je hebt minimaal 5 jaar relevante aantoonbare werkervaring als performance analist binnen vermogensbeheer en affiniteit met performance systemen (vooral de performance module in SimCorp Dimension).
Je vindt het een uitdaging om beleggingsresultaten op een zo goed mogelijke manier inzichtelijk maken voor klanten en interne stakeholders. Je bent analytisch ingesteld en je toont een grote mate van nauwkeurigheid bij de uitvoering van je werkzaamheden. Daarnaast ben je uitstekend in staat je kennis en kunde effectief te communiceren met betrokken in- en externe gesprekspartners. Verder ben je proactief, gedreven en een echte teamplayer.

Startdatum

1 april 2016

Einddatum

30 april 2016

Locatie

Zeist

Uurtarief

Tussen de € 90,00 en € 100,00 inclusief reiskosten.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht dan ontvangen we graag je cv + motivatie toegespitst op de functie en het uurtarief inclusief reiskosten.

Gezien de korte duur van de opdracht en beperkte inwerktijd is meerjarige ervaring met de performance module van SimCorp Dimension een harde eis.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    18-03-2016 14:51
    Plaats
    Amstelveen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten