Fiscalist Loonheffing

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
0
Bekeken
1043
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1525

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Fiscalist Loonheffing, die zich bezig gaat houden met adviesvragen op aspecten van de loonheffing, zoals inlenersvergoeding, WKR, wagenpark. personele regelingen, etc etc.

De Service-eenheid Financiën biedt klanten efficiënte en kwalitatief hoogwaardige producten en/of diensten binnen de gestelde (financiële) kaders. Zij zorgt ervoor dat de gemeenten zich kunnen richten op de diensten die zij vervullen ten opzichte van burgers, bedrijven en instellingen in de regio. Als fiscalist Loonheffing ga je werken voor verschillende gemeenten. Dit betekent een grote diversiteit aan adviesvragen.  

Taken

Het behandelen van adviesvragen op aspecten van de loonheffing, zoals inlenersvergoeding, WKR, wagenpark. personele regelingen.

 Vereisten:

Een afgeronde WO opleiding op het gebied van fiscaal recht
Minimaal 5 jaar ervaring als fiscalist Loonheffing
Minimaal 5 jaar relevante fiscale werkervaring opgedaan als fiscalist loonheffing, bij profit of non-profit bedrijven of gemeenten

Competenties

Communicatief vaardig
Kan een fiscaal vraagstuk beoordelen en van een helder, voor niet-fiscalisten begrijpelijk, advies voorzien
Goede gesprekspartner, die kan overtuigen en zijn rug recht houd bij kritisch tegenspel

Bij het ontvangen van uw spoedige reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten