Projectmanager Sage CRM (lean)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
588
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 30 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-04-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja (2x3 mnd)

Aantal uur per week

32-36-40

Sluitingsdatum

21-03-2016 om 17:00 uur

De klant zoekt een ervaren en gedreven projectmanager CRM voor de periode van 6 maanden, met eventueel een verlenging van 6 maanden. De projectmanager zorgt ervoor dat het Sage CRM-systeem in 2016 goed bruikbaar is voor omnichannel klantcontact.

Wat ga je doen

De projectmanager CRM brengt op een praktische en lean manier de bestaande functionaliteiten van Sage CRM in kaart. Hij/zij beoordeelt de kwaliteit van de inrichting van Sage CRM, bereidt de invoering van nieuwe functionaliteiten voor (o.a. contacthistorie en centraal klantbeeld) en vertaalt dit naar een projectplan.
Belangrijke aspecten van de functie zijn het organiseren van de besluitvorming, communicatie en draagvlak rondom het project met aandacht voor de (interne) klanten. Vanzelfsprekend wordt van de projectmanager naast de technische realisatie ook de uitvoering en implementatie van het project verwacht
De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beƫindiging van de opdracht draagt hij/zij het opgeleverde werk gestructureerd over.
Uiteindelijk moet het project leiden tot een goed ingericht en bruikbaar Sage CRM systeem waarmee gebruikers in de diverse kanalen gemotiveerd aan de slag gaan.

Wat vragen wij

De kandidaat heeft aantoonbare ervaring in complexe CRM-projecten en als implementatiemanager in specifiek CRM Sage pakket. Hij/zij heeft ruime ervaring op het gebied van klantcontact, klantprocessen en systemen in Customer Service omgevingen in zowel de profit-sector als de not-for profit sector.

Competenties

Snel kunnen produceren van een effectief plan van aanpak;
Pragmatische werkwijze;
Resultaatgericht
Teamspeler en verbindende persoonlijkheid;
Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (harde eis).

 • Een opleiding op het gebied van Projectmanangement (harde eis).

 • In het bezit van een certificaat Prince 2 Foundation (harde eis).

 • Kennis van Sage CRM (harde eis).

 • Minimaal 5 jaar ervaring in CRM-Projecten als actieve projectmanager of senior user in 3 of meer verschillende CRM pakketten. (harde eis).

 • Minimaal 1 jaar ervaring met de verantwoordelijkheid voor het implementeren van CRM Sage pakket. (harde eis).

 • Minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van klantcontact, klantprocessen en systemen (CRM, kennismanagement) in Customer Service omgevingen. (harde eis).

 • Minimaal 3 jaar ervaring in zowel de profit-sector als de not-for profit sector in Customer Service. (harde eis).

 • Minimaal 7 jaar ervaring als project/programma-manager. (harde eis).

 • Minimaal 5 jaar ervaring in de operations van Customer Service als leidinggevende (harde eis).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten