Netwerkbeheerder (specialisme monitoring)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Hilversum
Reacties
1
Bekeken
893
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-04-2016

Einddatum

01-07-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-03-2016 om 9:00 uur

In de rol van netwerkbeheerder zal je je voornamelijk bezig houden met de verbetering van het monitoring systeem ten behoeve van de patching, maar ook met de optimalisatie van de bestaande fysieke netwerkomgeving.

De netwerkbeheerder is verantwoordelijk voor het opzetten van het patchmanagmenent, het in kaart brengen van de bekabeling, alsmede het assisteren van de afdeling ICT bij de komende verbouwing. Tevens is de netwerkbeheerder verantwoordelijk het in de huidige omgeving opschonen en daarna documenteren van ACL’s en Firewall-filters ten behoeve van overdracht aan je collegae.

De kandidaat dient (na het proces van inwerking) eenmaal per 4 weken een stand-by dienst op zich te nemen, in overleg kan hiervan worden afgeweken. Een stand-by dienst is een ondersteunende dienst met de duur van een week. Van maandag t/m vrijdag moet de kandidaat van 18:30u-07:00u en op zaterdag, zondag en feestdagen 24 uur per dag stand-by staan. Deze ondersteuning houdt in dat de kandidaat toegang heeft en bereikbaar is middels een computer met internet access en een mobiele telefoon.

Tijdens de stand-by dienst geldt voor de kandidaat een telefonische responsetijd van 15 minuten, een online responsetijd van 30 minuten en een on site responsetijd van 60 minuten. Je dient daarom op maximaal 1 uur van Hilversum te wonen en te beschikken over eigen vervoer.’

Functie eisen

 • Kandidaat heeft een eigen laptop (Voorzien van USB aansluiting, Netwerk aansluiting (UTP), Displaypoort of HDMI poort geschikt voor Skype for business en VMware Horizon Client), zodat de kandidaat zijn/haar werkzaamheden bij de klant kan uitvoeren.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring met het beheren van een Cisco en/of Juniper omgeving.

 • Praktische kennis van ethernet- en IP-netwerken (IPv4 en IPv6).

 • De kandidaat heeft in ieder geval een HBO+ werk- en denkniveau.

 • Verder kennis van en ervaring met;

 1. het opzetten en optimaliseren van monitoring.

 2. Routing en switching.

 3. Complexe IT-infrastructuren.

 4. Patch management.

 5. Datacenter beheer.

 6. Fiber infrastructuren

 7. UTP infrastructuren.

 8. Cisco.

 9. Juniper.

 10. Fortinet.

 11. Checkpoint.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-03-2016 10:30
  Plaats
  de Meern

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten