Allround Communicatiemedewerker

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
50
Op locatie
Leusden en Leiden
Reacties
4
Bekeken
1847
Status
Gesloten
Referentie
92160079

Omschrijving

De functie
Als communicatiemedewerker verricht je zelfstandig een groot aantal verschillende uitvoerende werkzaamheden op het communicatie-vakgebied. Je maakt hiervoor afspraken met je interne opdrachtgevers en coördineert de uitvoering van communicatieplannen en –projecten. Je neemt indien nodig deel aan projecten voor een vakmatige ondersteuning aan het (project)management. Je ondersteunt, samen met twee collega-communicatiemedewerkers, de communicatieadviseurs en -experts van de afdeling bij de uitvoering van hun adviezen en plannen.
 
Het profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel: Je hebt bij voorkeur een HBO-opleiding op het gebied van communicatie of journalistiek. Eventueel aangevuld met beroepsopleidingen (SRM, van der Hilst). • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. • Je hebt ervaring en affiniteit met geïntegreerde communicatie, inclusief social media. • Je bent een snelle denker, je bent proactief en hebt een vlotte pen. Je kunt moeilijke dingen gemakkelijk maken en samenvatten in één kernachtige tekst of visuele boodschap. • Je bent in staat om je snel in te leven en in te leren in de organisatie en in de taken die van je worden verwacht. • Je verzorgt de nieuwsredactie van de Zilveren Kruis pagina’s op intranet, en email-nieuwsbrieven. Je bent aanspreekpunt voor collega’s die zelf publiceren op intranet. • Je ondersteunt collega’s bij het produceren van communicatiemiddelen, zoals teksten en banners voor intranet, teksten voor internet, brochures, bijlages, presentaties, persberichten, blogs, nieuwsbrieven, films, communicatiegids, (nieuwjaars)bijeenkomsten. • Je bent een kei in digitale media en hebt kennis van Sharepoint en Photoshop. • Je kunt je goed en snel uiten naar verschillende doelgroepen. Je bent outgoing en in staat feedback te geven en te ontvangen. Je bent nieuwsgierig en gaat altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. • Je kunt projectmatig werken, maakt goede en heldere planningen en weet je daaraan te houden. Je bent een goede samenwerker. • Je bent servicegericht en een echte regelaar. Voor jou geldt: afspraak is afspraak. Zilveren Kruis staat haar klanten met raad en daad terzijde bij het betalen en regelen van zorg, en het streven naar vitaliteit. Dit betekent dat wij producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea.
 
Jouw afdeling
De afdeling Communicatie is de corporate communicatieafdeling van Zilveren Kruis. Communicatie bewaakt de identiteit en reputatie van Zilveren Kruis. En geeft de organisatie kennis, advies en middelen om mee te bouwen aan de identiteit en reputatie in lijn met het beleid van Zilveren Kruis. De manager van de afdeling rapporteert direct aan de directievoorzitter. De afdeling bestaat uit 14 gedreven communicatie- en reputatie professionals die generalistisch en flexibel werken op geïntegreerde communicatie- en reputatievraagstukken.

Wij bieden
Een boeiende functie in een ambitieuze, veranderende werkomgeving bij de grootste zorgverzekeraar van Nederland die volop in ontwikkeling is. Het betreft een tijdelijk dienstverband, van 1 juni tot 19 november, voor 36 uur per week op onze locatie in Leusden of in Leiden, waarbij je af en toe tussen de locaties reist.

Uurtarief tussen de € 45,-- en € 50,-- incl. reiskosten, excl. BTW. Start 1 juni 2016.

Bij interesse ontvangen wij graag de volgende gegevens van je

 • recent cv, toegespitst op de functie

 • persoonlijke motivatie (zonder motivatie kunnen wij helaas niet aanbieden)

 • uurtarief

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  22-03-2016 10:11
  Plaats
  Beverwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-03-2016 15:41
  Plaats
  Veenendaal

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-03-2016 12:13
  Plaats
  Hoofddorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-03-2016 14:09
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten