Inkoop- en Contractmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
's-Hertogenbosch (andere lokaties ook mogelijk)
Reacties
1
Bekeken
458
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

01-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-03-2016 om 18:00 uur

Als inkoop- en contractmanager ben jij expert op het gebied van inkoop en contracten. Jij bent verantwoordelijk voor de sturing en beheersing van het gehele inkoopproces van contracten binnen je project in de aanleg- en beheer-/onderhoudsfase (domein Grond, Weg- en Waterbouw). Ook de beheersing van al afgesloten contracten valt onder je verantwoordelijkheid en werkzaamheden. Dit doe je samen met je contractteam en je hebt zitting in het projectteam (IPM-toprol).

Vanuit dit team ben je verantwoordelijk voor contractoverstijgende issues binnen het project. De projecten of contracten waar jij aan werkt kenmerken zich door een medium tot hoog afbreukrisico (technische/veiligheidskritische en/of politiek/ bestuurlijk). Je houdt je dus zowel bezig met contractvoorbereiding, -aanbesteding en –uitvoering. Hierbinnen zoekt je actief en frequent naar afstemming met jouw opdrachtgever en met de opdrachtnemer. Je zorgt ervoor dat overeenstemming wordt bereikt over de inhoud van het contract en bent verantwoordelijk voor het
opstellen van een goede inkoopstrategie en contractdocumenten. Je ziet erop toe dat bij contracten is
voldaan aan de randvoorwaarden, zoals afspraken met de omgeving en opdrachtgever en hebt een
scherp beeld van de risico’s. Uiteraard ken je de geldende kaders en richtlijnen en pas je deze toe.

Gedurende de uitvoering ben je de contractgemachtigde namens de opdrachtgever en verantwoordelijk voor het (laten) uitvoer van systeem-, proces en producttoetsen uit en het geven van prestatieverklaringen over uitgevoerde werkzaamheden. Zo nodig spreek je opdrachtnemers aan op het (niet) nakomen van (contract-) afspraken en zorg je dat besluitvorming plaatsvindt over wijzigingen van het contract, het al dan niet toekennen van kortingen, boetes en nakomen van bonus/malus afspraken. Tot slot zorg jij ervoor dat werkzaamheden in de uitvoering – wat betreft het contract – worden beheerst door te sturen op tijd, geld, kwaliteit en risico’s.

Bovenstaande voer je uit in het kader van ‘dienstbaar zijn aan de opdracht’.

Dit landelijke deelproject behelst het in stand houden van tunnels met 4 contracten over 3 diensten

Het project wordt aangestuurd door een IPM (Integraal Project Managementteam) projectteam, bestaande uit een projectmanager, een technisch manager, twee contractmanagers, een omgevingsmanager en een manager projectbeheersing.

Het project omvat de volgende contracten in uitvoering

 • Instandhouden Salland Twente Tunnel N35 (Nijverdal)

 • Instandhouden Willem-Alexander Tunnel A2 Maastricht

 • Instandhouden Swalmen en Roertunnels A73 Roermond

 • Instandhouden Vlaketunnel A58 en Dampoort aquaduct Zeeland

De contractmanager werkt met name aan het beheersen van het uitvoeringscontract Vlaketunnel A58 en Dampoortaquaduct en het opstarten van de uitvoering van de KWA-tunnel A2 Maastricht.

Hoofdlocatie IPM team is Den Bosch, andere locaties die moeten worden bezocht zijn Middelburg/ Rotterdam
(contract A58) en Maastricht (contract A2). Inzet op andere contracten en tbv andere projectteams is ook mogelijk

Werk- en denkniveau

Master/doctoraal - WO

Kennis en ervaring

 • Je hebt een afgeronde opleiding in relevante richting;

 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring (indicatief 3-5 jaar) op het gebied van inkoop- of contractmanagement, preferent binnen het domein van Aanleg & Onderhoud;

 • Je hebt aantoonbare ervaring (indicatief 3-5 jaar) in het leidinggeven aan /aansturen van teams;

 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met ISO 9001 en SCB;

 • Je hebt kennis van o.a. risicomanagement, SE, projectbeheersing, kwaliteitsnormering, inkoopcontractering, relevante contractmodellen (bijvoorbeeld D&C, prestatiecontracten, ingenieursdienstencontracten) en aanbestedingswetgeving;

 • Een afgeronde NEVI (1 en/of 2) opleiding is een pre.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-03-2016 22:01
  Plaats
  Brielle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten