Adviseur Ingenieursbureau Stadsbeheer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delfzijl
Reacties
1
Bekeken
689
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


Omschrijving

Startdatum

15-04-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja (2x6mnd)

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

01-04-2016 om 09:00 uur

Met het oog op de herindeling is onze organisatie volop in ontwikkeling. De afdeling die de grootste slagen aan het maken is, is zonder meer de afdeling Stadsbeheer. De afdeling Stadsbeheer bestaat uit het team Bedrijfsbureau, het team Ingenieursbureau en het team Gemeentewerken. Deze afdeling is volop bezig met een transitie naar een meer regievoerende afdeling met oog voor de wensen van onze inwoners en afstemming met het sociale domein. Daarbij hoort ook een continue afweging tussen werkzaamheden in eigen beheer blijven uitvoeren, dan wel deze uitbesteden.

Het team bedrijfsbureau is opdrachtnemer voor de afdeling Stadsbeheer en fungeert o.a. als interne opdrachtgever naar het team Ingenieursbureau en het team Gemeentewerken.

Het ingenieursbureau ( civiel-, bouw-, cultuurtechniek, GEO en BAG) is verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanbesteding en directievoering van werken en projecten in de openbare ruimte door externe partijen. Worden externe partijen ingeschakeld dan voert het team de regie en eventueel de directie. Daarnaast heeft dit team een (technische) adviestaak naar de afdeling.
Het team gemeentewerken is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en onderhoudswerkzaamheden die in eigen beheer worden uitgevoerd (groen, grijs en gebouwen).

Als 1e adviseur;

 • Draag je de verantwoordelijkheid voor de advisering, coördinatie, voorbereiding en directievoering van zwaardere en/of grootschalige nieuwe projecten in de openbare ruimte

 • Vertaal je strategisch en tactisch beleid naar operationeel niveau

 • Ben je bestekschrijver en projectleider(verantwoordelijk voor sturing en uitwerking projecten: projectplan, leveranciersprestaties, financiële middelen, project- en managementrapportages),

 • Stel je rapporten, beschikkingen en adviezen op

 • Ben je eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor je directe collega's, maar reikt je blik ook verder dan het team

 • Hou je toezicht op c.q. begeleidt je de uitvoering, draagt oplossingen aan bij problemen. Verzorgt de projectadministratie, planning en budgetbewaking

 • Ontwikkel en adviseer je over plannen/constructies, en ontwikkel je alternatieven

 • Zorg je mede voor de verbinding vanuit het team naar anderen waaronder bijvoorbeeld het team gemeentewerken en het Programmabureau

 • Neem je deel aan overleggen en vertegenwoordig je vaktechnisch de gemeente.

 • Pik je signalen op uit de interne en externe omgeving en draag je zorg voor interne en externe afstemming.

 • Genereer je management- en bestuurlijke informatie

Wij bieden je de mogelijkheid om aan een breed takenpakket te werken in een dynamische omgeving en verwachten een bijdrage in de verdere ontwikkeling van Stadsbeheer en haar teams. Het betreft maximaal 1350 uur op jaarbasis.

Functie eisen

 • Tenminste een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de civiele techniek aangevuld met relevante cursussen in de civiele techniek.

 • In de afgelopen 5 jaar werkzaam geweest in een civieltechnische functie of in grote mate vergelijkbaar met deze functie.

 • In de afgelopen 3 jaar werkzaam geweest in een functie waarbij de kandidaat een adviserende rol had richting het bevoegd gezag.

 • In de afgelopen 5 jaar werkzaam geweest in de rol van projectleider, directievoering en opdrachtgever van grootschalige projecten in de openbare ruimte.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-03-2016 10:30
  Plaats
  Roosendaal
  Geplaatst door
  Acqua Cambiamento Watercycle Management
  Status
  Standaard
  Bijlage
  meptggppt3h1bvd.doc

  Ik heb een 43 jarige kenniseconomie opgebouwd op het werk- en denkniveau van HBO+ Civiel. WO Bedrijfskunde en WO Management, Organisatie en Veranderkunde. Dit in de functie van Sr Projectleider/Project, Projectmanager, Sr Consultant. Projectvoorbereiding, Aanbestedingen, Uitvoering/Realisatie/Opleveringen zijn voor mij qua processen vaardigheden waar ik mee kan lezen en schrijven. Idem daarmee samenhangende primaire- en operationele werkprocessen. Lean Management om deze processen te verbetern daar ben ik ook toe in staat. Ik heb een opzegtermijn van 1 week. Heb bereidheid om te verhuizen.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten