Veiligheidskundige

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
18-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
1501
Status
Gesloten
Referentie
IGB61592737

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een veiligheidskundige met aantoonbare werkervaring in een politiek bestuurlijke en 500+ organisatie op het niveau van directie / bestuur.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor het cluster Werk en Gezondheid.  Het cluster beantwoordt vragen, geeft adviezen en realiseert onderzoeken op het terrein van arbeidsomstandigheden van de medewerkers.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U adviseert en begeleidt het management van de Rijkswaterstaatorganisatie (en separate onderdelen) bij het realiseren en versterken van de kwaliteit van arbeidsomstandigheden.

  • U ondersteunt en versterkt inhoudelijk de collega-adviseurs binnen het cluster Werk en Gezondheid.

  • U levert de kerndeskundige kennis en ervaring, passend binnen het instrumentarium en de kaders van de organisatie en doet dat efficiënt en in samenhang en afstemming met de partners in de HRM-keten en het facilitair bedrijf.

Eisen

  • U beschikt over hbo werk- en denkniveau.

  • U bent Hoger Veiligheidskundige gecertificeerd.

  • U hebt minimaal 5 jaren aantoonbare werkervaring in politiek bestuurlijke en 500+ organisaties, ook op het niveau van directie / bestuur.   

  • U hebt aantoonbare kennis van en praktijkervaring met managementsystemen arbeidsomstandigheden en veiligheid.       

  • U hebt aantoonbare kennis van en praktijkervaring met (methodieken voor) incidentonderzoeken, het toetsen van RIE’s (Risico Inventarisatie en Evaluatie).

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Standplaats is Utrecht maar werkzaamheden kunnen landelijk zijn.

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind maart 2017, met optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 24 maart aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten